Test pozitif 1 gün sonra regl

Evlendikten sonra önce 3 ay enfeksiyon oldum, doktorum bu ağır bir enfeksiyon süreciymis tüplerin tıkanmış olabilir dedi, şuan üzerine düşündüğümüz tek ihtimal bu, tüpler tıkalıdır diyoruz
Benım bı oğlum var normal gebelık . Sonra enfeksıyon tüplerimi tıkamıs . İstanbul’da cevat bayrak a gittim açılmadı . Konya’da Zehra küçükaydına gittim yıne olmadı . Son çare tüp bebek oldu

Benım bı oğlum var normal gebelık . Sonra enfeksıyon tüplerimi tıkamıs . İstanbul’da cevat bayrak a gittim açılmadı . Konya’da Zehra küçükaydına gittim yıne olmadı . Son çare tüp bebek oldu
Yani benimde tüplerde bu boyutta bir sorun varsa bizi de böyle bir sonuç bekliyor diyebilirim, hayırlısı olsun yaa 🥹

Bingölun küçücük bir ilçesi, ama doktor için Erzincana gidiyorum
Anladım baya uzakmış . Ama aklınızda olsun cevat bayrak araştırın çoğu kadının tüpünü açmış . Bana da çok uğraştı olmadı dedi hatta para iadesi yaptı sırf açamadım tüpleri die üzüldü

Anladım baya uzakmış . Ama aklınızda olsun cevat bayrak araştırın çoğu kadının tüpünü açmış . Bana da çok uğraştı olmadı dedi hatta para iadesi yaptı sırf açamadım tüpleri die üzüldü
Aynen not aldım bunu, teşekkür ederim 🍀 bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🐥🐥

Back
X