Aybarsmom Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2021 194 75 48 27 20 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybarsmom #1 3 farklı marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı ama bugün adet oldum ve kan verdim negatife çıktı neden olmuş olabilir
3 farklı marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı ama bugün adet oldum ve kan verdim negatife çıktı neden olmuş olabilir
itsmylife_ Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2015 2.466 6.484 358 20 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybarsmom #2 Testleri ne zaman yaptınız? Kaçıncı dakikada ikinci çizgi göründu?
Aybarsmom Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2021 194 75 48 27 20 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybarsmom #3 itsmylife_ .!.: Testleri ne zaman yaptınız? Kaçıncı dakikada ikinci çizgi göründu? Genişletmek için tıkla...
itsmylife_ .!.: Testleri ne zaman yaptınız? Kaçıncı dakikada ikinci çizgi göründu? Genişletmek için tıkla...
Aybarsmom Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2021 194 75 48 27 20 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybarsmom #4 itsmylife_ .!.: Testleri ne zaman yaptınız? Kaçıncı dakikada ikinci çizgi göründu? Genişletmek için tıkla... Adetimden 3 gün önce her gün bir test yaptım ve hepsi hemen çıktı kuruma çizgisi falan değildi net bir şekilde çıktı bekletmedim yanin
itsmylife_ .!.: Testleri ne zaman yaptınız? Kaçıncı dakikada ikinci çizgi göründu? Genişletmek için tıkla... Adetimden 3 gün önce her gün bir test yaptım ve hepsi hemen çıktı kuruma çizgisi falan değildi net bir şekilde çıktı bekletmedim yanin
N nurtkgz Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2023 265 85 28 26 20 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybarsmom #5 loveislove16 .!.: 3 farklı marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı ama bugün adet oldum ve kan verdim negatife çıktı neden olmuş olabilir Genişletmek için tıkla... Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz
loveislove16 .!.: 3 farklı marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı ama bugün adet oldum ve kan verdim negatife çıktı neden olmuş olabilir Genişletmek için tıkla... Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz
Aybarsmom Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2021 194 75 48 27 20 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybarsmom #6 nurtkgz .!.: Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Öyle olsaydı kan testimde illa ki çıkardı ve zamanla düşerdi diye düşünüyorum 0.1 çıkması tuhaf değilm mi direkt düşer mi acaba
nurtkgz .!.: Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Öyle olsaydı kan testimde illa ki çıkardı ve zamanla düşerdi diye düşünüyorum 0.1 çıkması tuhaf değilm mi direkt düşer mi acaba