Test pozitif ama kanamam var ???

Esmerbayan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
28
10
3
26
Kızlar merhaba. Benim adetim 4 gün gecikti ve ben dün sabah test yaptım test pozitif çıktı ve aynı gğn adet oldum. Kanamam normal adet gibi ama test pozitif çıktı sizce hamilemiyim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Hangi testi yaptınız erken gebelik mi kaset mi çizgi ne zaman çıktı

Kızlar merhaba. Benim adetim 4 gün gecikti ve ben dün sabah test yaptım test pozitif çıktı ve aynı gğn adet oldum. Kanamam normal adet gibi ama test pozitif çıktı sizce hamilemiyim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
kımyasal da olabılır. dr a gitseydın keske belkı tutunma zorlugu yasamıstr bı destek verırdı

Doktora gitmeniz lazım belki şuan hamilesiniz Fakat düşük yapıyorsunuz

Benim öyle olmuştu kimyasal gebelikti. Kimyasal gebelik ise sizinde korkulacak bir şey yok doktor ona herhangi bir müdahale yapamıyor malesef ama siz ne olur ne olmaz bir kadın doğumcuyla görüşün

Benim öyle olmuştu kimyasal gebelikti. Kimyasal gebelik ise sizinde korkulacak bir şey yok doktor ona herhangi bir müdahale yapamıyor malesef ama siz ne olur ne olmaz bir kadın doğumcuyla görüşün
Kuzum kendi kendine geçen bişey mi doktorun müdahalesi ne oluyor

Hiçbir şey olmaz korkmayın. Doktor müdahale etmiyor. Düşük bile sayılmıyor. Bhcg kendi kendine sıfırlanır. İki gün sonra test yaparsanız negatifi görürsünüz. Sonraki aylarda güzel haberler alırsınız inşallah. 🙏

Vücut kendiliğinden sonlandırıyor gebeliği. Doktor bir şey yapmıyor eğer kimyasal ise kese vs. hiç bir şey oluşmadığı için. Eve gönderiyor kimyasal olduğunu anlıyorsa. İstediğin zaman da hamile kalabiliyorsin cerrahi müdahale olmadığı için.

Hiçbir şey olmaz korkmayın. Doktor müdahale etmiyor. Düşük bile sayılmıyor. Bhcg kendi kendine sıfırlanır. İki gün sonra test yaparsanız negatifi görürsünüz. Sonraki aylarda güzel haberler alırsınız inşallah. 🙏
İnşallah çok teşekkür ederim kızlar sabah hastaneye gidicem bunun için

Mudehale derken progesteron ıcerıklı ılacı kastettım. Kac haftalık hamıle oldugunu bılemeyecegımızden kese de var olabılır 4.5 haftada kese görünuyor malum. O yüzden dedim. Ama kımyasalsa bısı yapmıyor zaten vücut atacak onu

Back
X