Testlerin markası ne canım kanaman da yoğun mu
Merhaba canım normaldir düzenli artması lazım katlanarak. Eğer daha önceden bir sıkıntı yaşamadıysan hiç panik yapma kendine rahat ol akışıma bırak.Merhaba benim regl 3 gün gecikti beta değeri 130 çıktı sizce normal mi kaç haftaliktir ?
İlk değer önemli değil artış önemli yaklaşık 4 haftalık canımMerhaba benim regl 3 gün gecikti beta değeri 130 çıktı sizce normal mi kaç haftaliktir ?
Canım benim anlıyorum seni bende bir düşük bir de kimyasal gibi bir şey yaşadım çok kötüydü. Hamile kaldığımı duymayan kalmamıştı yılda bir kere iş için görüştüğüm birine bile söylemişim. Sonraki yıl şok olmuştum bebeği sorunca. Ama yapacak da bir şey yok her şeyin hayırlısı diyorum. Ama bir daha hamile kalırsam doğuruna kadar saklayacağımDoktora yazdım canım gıtmedım yarın yıne test yap at ona gore kana ıhtıyac olup olmayacagını soyleyecekmıs buyuk ıhtımal bırlesme olamamıs dedı kımyasala benzıyor dedı üzüldüm ya herkesede hamıleyım dedım hemen
Bakalım canim acele etmeyeceğim Çarşamba doktora randevu aldım birdaha beta isterler sanırım ozaman netleşirMerhaba canım normaldir düzenli artması lazım katlanarak. Eğer daha önceden bir sıkıntı yaşamadıysan hiç panik yapma kendine rahat ol akışıma bırak.
Rabbim nasip eder inşallah çok istiyorum ama merakta ediyorum nasıl ilerleyecek diyeİlk değer önemli değil artış önemli yaklaşık 4 haftalık canım
Benim adet günü 123 çıktı ben de artışı takip ediyorumRabbim nasip eder inşallah çok istiyorum ama merakta ediyorum nasıl ilerleyecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?