Test pozıtıf çıktı ardından regl oldum😱

Raziye96

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
242
64
13
29
Kızlar bana yardımcı olanılırmısınız bugun adet gunumdu agrım olmayınca hamılelık testı yaptı 3tane hepsı pozıtıf çıktı bu ay ultrasonda yumurtamın çatladıgını da doktor soylesmıstı testden ıkı saat sonra regl oldum sızce ustune gorme ola bılırmı bı hafta oncede lekelenme olmustu bende kahverengı bı kaç damla ve durmustu

?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 46
Canım testler normal kaset testler regl gunumde yaptım ben baküde oturuyorum erken gebelık yok burda malesef 3de ılk san pozıtıf oldu

Normalde de hep bu testlerden alırız yalancı pozıtıf yıllardır goremedım ben ama kanamam tam bır regl

Belki yalancı pozitiftir, belki de kimyasalı yakalamışsındır. Yerleşme kanaması çok az oluyor ve peçeteye geliyor sadece. Ama normal adet gibi olup bir şekilde hamile kalan da buralarda okudum. Adetken test yaptın mı peki?

Gerçi kimyasalsa ve kanda Hcg atmışsa da hemen düşmüyor canım istersen birkaç gün bekle öyle yap. Doktora gittiysen ultrasondan bişey dedi mi?

Doktora yazdım canım gıtmedım yarın yıne test yap at ona gore kana ıhtıyac olup olmayacagını soyleyecekmıs buyuk ıhtımal bırlesme olamamıs dedı kımyasala benzıyor dedı üzüldüm ya herkesede hamıleyım dedım hemen

Bende de bir defa yalancı pozitif çıkmıştı, adet de olmamıştım doktora gittiğimde ultrasonda baktı yumurtlamamıştım bile adet yakın bile değilsin demişti.

Bu u şekilde çıkmıştı bu sabah

Eklentiler

• 1000038154.webp
    1000038154.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000038155.webp
    1000038155.webp
    13 KB · Görüntüleme: 31
Doktora yazdım canım gıtmedım yarın yıne test yap at ona gore kana ıhtıyac olup olmayacagını soyleyecekmıs buyuk ıhtımal bırlesme olamamıs dedı kımyasala benzıyor dedı üzüldüm ya herkesede hamıleyım dedım hemen
Canım benim anlıyorum seni bende bir düşük bir de kimyasal gibi bir şey yaşadım çok kötüydü. Hamile kaldığımı duymayan kalmamıştı yılda bir kere iş için görüştüğüm birine bile söylemişim. Sonraki yıl şok olmuştum bebeği sorunca. Ama yapacak da bir şey yok her şeyin hayırlısı diyorum. Ama bir daha hamile kalırsam doğuruna kadar saklayacağım 🫠 kimyasal ama çok sık yaşanıyor insanlar fark etmiyor bile, işallah sağlıkla kalırsın hemen ardına, yıpratma kendini 🙏🏻

Merhaba canım normaldir düzenli artması lazım katlanarak. Eğer daha önceden bir sıkıntı yaşamadıysan hiç panik yapma kendine rahat ol akışıma bırak.
Bakalım canim acele etmeyeceğim Çarşamba doktora randevu aldım birdaha beta isterler sanırım ozaman netleşir 🙏

Back
X