Test pozitif çıktıktan sonra yerleşme kanaması olur mu

kirmizi puantiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
2.712
2.478
133
Ben dün adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Bundan önce yerleşme kanaması lekelenme falan olmamıştı bende. Bugün ara ara peçeteye kahverengi leke geldi. Her lavaboya çıkışımda gördüm. Açık kahve gibi. Bel ağrım, bel kemiğine vuran ağrım oluyodu ama bugün daha sık oldu sanki. Böyle olmasından endişelendim biraz :( Pozitif testten sonra da lekelenme olabilir mi ki?
Bu arada daha kan vermedim. Haftasonu dr a gidicem.

Ben dün adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Bundan önce yerleşme kanaması lekelenme falan olmamıştı bende. Bugün ara ara peçeteye kahverengi leke geldi. Her lavaboya çıkışımda gördüm. Açık kahve gibi. Bel ağrım, bel kemiğine vuran ağrım oluyodu ama bugün daha sık oldu sanki. Böyle olmasından endişelendim biraz :KK43: Pozitif testten sonra da lekelenme olabilir mi ki?
Evet olabilir ama düşme riski de olabilir doktora hemen gitmen mümkün değil mi ilaç verirdi canim....
Is yapma ağır filan kaldırma InşAllah sağlıklı bir hamileliktir.

Ben dün adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Bundan önce yerleşme kanaması lekelenme falan olmamıştı bende. Bugün ara ara peçeteye kahverengi leke geldi. Her lavaboya çıkışımda gördüm. Açık kahve gibi. Bel ağrım, bel kemiğine vuran ağrım oluyodu ama bugün daha sık oldu sanki. Böyle olmasından endişelendim biraz :KK43: Pozitif testten sonra da lekelenme olabilir mi ki?
Bende de 1 kere ucuk pembe renkte akinti olmustu 5 6 damla yerlesme kanamasiymis 5 gun sonra test yaptim pozitif cikmisti suan 25 haftalik gebeyim darisi basina canim saglikla

Yaa😐 İnşallah iyi durumdadır. Gidemem ki hemen
Stres yapma canım benim adetim 14 gün gecikmişti ama üzerine görmüşüm peceteye silince geliyordu bazen kahverengi bazen pembe arada kan kırmızı ama az...
Ben kist oldum sanıp doktora gitmemiştim gidince kalp atışını duymuştuk ama 3 ay ilaç kullandım...

InşAllah iyidir dinlen canım bol bol.

Stres yapma canım benim adetim 14 gün gecikmişti ama üzerine görmüşüm peceteye silince geliyordu bazen kahverengi bazen pembe arada kan kırmızı ama az...
Ben kist oldum sanıp doktora gitmemiştim gidince kalp atışını duymuştuk ama 3 ay ilaç kullandım...

InşAllah iyidir dinlen canım bol bol.
İnşallah canım

Korkma canm dua et bnde gördüm kanama iki kere kahverengi akıntıda gördüm bazen içinde biriken rahm ağzındakı ufak kan birikintisi düşeblrmş korkma yanı bol bol dınlen

O günden sonra tekrar lekelenme olmadı. Bugün doktora gittim. Tahlil yapıldı. Karından ultrasonla bakıldı. Bekleyebilirsen 1 hafta sonra tekrar gel keseyi de görebiliriz belki dedi dr.

merhaba son durumunuz nedir? bende adetime 3 gun varken ( gectigimiz cuma gunu)kahverengi akinti yasadim.test pozitif cikti.yarin adet olmam gerekiyor normalde bugun sabah yine test yaptim.ancak cuma gunkunden bir farki yok 1 bucuk gunde daha koyulurdu die dusunuyorum moralim bozuldu:(

bide bisey daha sormak istiyorum o siralar hamilelik belirtiniz varmiydi gogus hassasiyeti mide bulantisi gibi bende suan hic yok:/

merhaba son durumunuz nedir? bende adetime 3 gun varken ( gectigimiz cuma gunu)kahverengi akinti yasadim.test pozitif cikti.yarin adet olmam gerekiyor normalde bugun sabah yine test yaptim.ancak cuma gunkunden bir farki yok 1 bucuk gunde daha koyulurdu die dusunuyorum moralim bozuldu:(
Ben tup bebekle kalmistim dustü ama bendede yerlesme lekesi kahverengi geldi.
Ilk test cok cok silikti ondan sora lekelenme gelmeye basladi cok cok az.
Kan testimde cikti ama ilerlesede.. kanamaya dondu maalesef dustu.
Ama olabilir de bi tık koyulasmasi lazm belko gec dollenmedir

gec dollenme degildir kuzum gunlerimi biliyorum:( 8 saat falan gelmisti cuma gunu sadece peceteyle sildigimde geldi.ondan sonra agrim da gitti akintimda.suan hicbisey yok hamilelige dair bi belirtide hissetmiorum
PicsArt_12-08-09.06.09.webp

• Beğen
Reactions: H M
gec dollenme degildir kuzum gunlerimi biliyorum:KK43: 8 saat falan gelmisti cuma gunu sadece peceteyle sildigimde geldi.ondan sonra agrim da gitti akintimda.suan hicbisey yok hamilelige dair bi belirtide hissetmiorumEki Görüntüle 2562923
Canım benim koyulaşmadan ziyade şuna da bak; ikinci çizgi ikisinde de aynı sürede mi çıktı? Bir de şu an çok yeni olduğu için çok fazla koyulaşma bekleme iki günde. Kan değerin arttıkça daha çabuk koyulaşacak.

beni
Canım benim koyulaşmadan ziyade şuna da bak; ikinci çizgi ikisinde de aynı sürede mi çıktı? Bir de şu an çok yeni olduğu için çok fazla koyulaşma bekleme iki günde. Kan değerin arttıkça daha çabuk koyulaşacak.
ayni surede cikti cnm onuda fotograflamistim 5 dk sonra bunu da fotografladim farki gorurum die planlamistim ama hic fark yok gibi.

Back
X