Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testlerden artık herkes şikayetçi o kadar yalancı pozitif çıkarıyor kiİlk 5 sanıyede çıktı kızlar pozıtıf silik çizgi kan verdim negatif adetim de gecikeli 1 gün oluyo ama teste güvendim![]()
Regl gelmez ise tekrarla 5 gün sonra ama yalancı pozitif artik çokUmutluyum kızlar ya 2 hafta beklicem
Evet test yapmicam zatenRegl gelmez ise tekrarla 5 gün sonra ama yalancı pozitif artik çok
2 hafta sonra direk kanRegl gelmez ise tekrarla 5 gün sonra ama yalancı pozitif artik çok
guzel haberini alırız insallahEvet test yapmicam zaten
Zaten kan verdim kanda 1.20 arkadaşım dedi benimde kanda 1.20 di 2 hafta sonra 588 oldu dedi adetim gecikti 2 hafta şuan benimde 2 haftayı beklemem gerekıyoTestin markası neydi birde umutluysanız ve geciktiyse kan verin çıkar muhtemelen
İnşallah vardırZaten kan verdim kanda 1.20 arkadaşım dedi benimde kanda 1.20 di 2 hafta sonra 588 oldu dedi adetim gecikti 2 hafta şuan benimde 2 haftayı beklemem gerekıyo
İnsallahİnşallah vardır
Merhaba ne yaptınız bir gelişme var mı hamile misinizBen de aynısını yaşadım ya silik testlerim var dün de bugün de ama dün kan verdim 0.1 çıktı . İlki bugünden ikinci dünden Eki Görüntüle 3627841 Eki Görüntüle 3627842