Test pozitif kanda negatif çıktı

bolibpl

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
41
4
6
29
Regl olmama üç gün var test yaptım pozitif çıktı kanda negatif çıktı testler yanlış Sonuç verir mi belim ağrıyor aynı regl gibi kasıklarım ağrıyor belkide regl günüm geliyo ondan bilmiyorum bu testleri bugün yaptım

Eklentiler

• 16967680230015557149935957701363.webp
    16967680230015557149935957701363.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 224
Regl olmama üç gün var test yaptım pozitif çıktı kanda negatif çıktı testler yanlış Sonuç verir mi belim ağrıyor aynı regl gibi kasıklarım ağrıyor belkide regl günüm geliyo ondan bilmiyorum bu testleri bugün yaptım
Bu testlerden sonramı kan verdiniz?

Evet testlerden sonra verdim adet düzensizliği olan kadınlar genellikle geç döllenme oluyomus kanda bu yüzden negatif cikiyomus olabilir mi acaba dedim

Kan sonucunuz bhcg degeri kaç

Malesef testler yaniltici olabiliyor. Kan testi yanilmaz erken yapilmadiysa.

3 tane test yapmissiniz 3 ude pozitif. Deger dusuk oldugu icin negatif demis olabilirler. 2 gun sonra tekrar kan ver. Cunku hamile gibisin 3 test yanilmaz

beta 5 ve uzerini evde yapilan testler gosteriyor diye biliyorum gercekten kafa karistirici bir durum olmus daha kanda cikmayan hcg kaset testlerde gorunmez cunku once kan sonra idrar.. merak ettim bizi de bilgilendirin 🫢

Alttaki gebelik testi değil ovulasyon testi yalnız

İdrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıktıysa idrar testi yanlıştır çünkü ilk önce kana sonra idrara geçiyor
Alttaki test ovulasyon testi

Size ovulasyon testi vermisler sanirim. Alttaki en azindan ovulasyon testi. Hcg yazicak testin uzerinde. Tekrarlayin.

Ay evet ovulasyonmuş digerleride oyle bence
Biri ovulasyon diğerleri erken gebelik testi hanım efendi evde onlar vardı yaptım eczaneye gitmedim o an o yüzden ovulasyon testi ile arkadaşım hamile olduğunu öğrendi ovulasyon sadece yumurtlama günü çift çıkıyor çünkü

beta 5 ve uzerini evde yapilan testler gosteriyor diye biliyorum gercekten kafa karistirici bir durum olmus daha kanda cikmayan hcg kaset testlerde gorunmez cunku once kan sonra idrar.. merak ettim bizi de bilgilendirin 🫢
Bende merakliyim adeti düzensiz kadınlarda yumurtlama geç oluyomus benimde adetim düzensiz bakalım

Biri ovulasyon diğerleri erken gebelik testi hanım efendi evde onlar vardı yaptım eczaneye gitmedim o an o yüzden ovulasyon testi ile arkadaşım hamile olduğunu öğrendi ovulasyon sadece yumurtlama günü çift çıkıyor çünkü
Erken gebeliklerde hata cok oluyor hatta benimde boyle pozitif gordugum bir testim var markasi prodoctor olan dı pozitif cikarmisti. Burayada yuklemistim. Ama ovulasyon testlerinde herzaman cift cizgi cikar hamilelik ve yumurtlama varsa cift cizgilerin ikiside ayni koyulukta ve belirgin olurlar. Adetinizi bekleyin adet olmazsaniz kan verin bence

Erken gebeliklerde hata cok oluyor hatta benimde boyle pozitif gordugum bir testim var markasi prodoctor olan dı pozitif cikarmisti. Burayada yuklemistim. Ama ovulasyon testlerinde herzaman cift cizgi cikar hamilelik ve yumurtlama varsa cift cizgilerin ikiside ayni koyulukta ve belirgin olurlar. Adetinizi bekleyin adet olmazsaniz kan verin bence
Geçtiğimiz ay 3 tane kaset testte silik ama pozitif gebelik cıktı, adetim 5 gün gecikmişti( hayatımda hiç gecikme yaşamamıştım daha önce) kan verdim ve beta 0,2 cıktı, daha sonra adet oldum zaten. Yani o testlere cok güvenmeyin bence. Ayrıca daha önce de hamile olmama rağmen erken gebelik testi negatif cıkmıstı, kanda beta 300küsürdü

Canım ovulasyon testinde gebelik varsa kırmızının koyu renk olması lazım bekle adetini kanı tekrarlarsin

Bende merakliyim adeti düzensiz kadınlarda yumurtlama geç oluyomus benimde adetim düzensiz bakalım
gec dollenme olsa bile idrar testinde cikmamasi lazim iki testin birden bu sekilde vermesi cok garip bir gelisme var mi?

Geçen bir tane arkadaş yazmıştı beta vermiş 2 çıkmıştı falan ama bütün testleri pozitifti hatta doktor kese gördü falan demişti. Meğer kan testiyle ilgili bir sıkıntı olmuş betası aslında yüksekmiş hamileymiş belki sizde de öyle olmuştur başka bir yerde tekrar kan verin isterseniz

Back
X