Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testlerden sonramı kan verdiniz?Regl olmama üç gün var test yaptım pozitif çıktı kanda negatif çıktı testler yanlış Sonuç verir mi belim ağrıyor aynı regl gibi kasıklarım ağrıyor belkide regl günüm geliyo ondan bilmiyorum bu testleri bugün yaptım
Adetime daha üç gün var o yüzden bekliycemMalesef testler yaniltici olabiliyor. Kan testi yanilmaz erken yapilmadiysa.
Beta 0.13 bekleycem bakalım biraz geçsin zaman3 tane test yapmissiniz 3 ude pozitif. Deger dusuk oldugu icin negatif demis olabilirler. 2 gun sonra tekrar kan ver. Cunku hamile gibisin 3 test yanilmaz
Alttaki gebelik testi değil ovulasyon testi yalnızRegl olmama üç gün var test yaptım pozitif çıktı kanda negatif çıktı testler yanlış Sonuç verir mi belim ağrıyor aynı regl gibi kasıklarım ağrıyor belkide regl günüm geliyo ondan bilmiyorum bu testleri bugün yaptım
Regl olmama üç gün var test yaptım pozitif çıktı kanda negatif çıktı testler yanlış Sonuç verir mi belim ağrıyor aynı regl gibi kasıklarım ağrıyor belkide regl günüm geliyo ondan bilmiyorum bu testleri bugün yaptım
Ay evet ovulasyonmuş digerleride oyle benceAlttaki gebelik testi değil ovulasyon testi yalnız
Biri ovulasyon diğerleri erken gebelik testi hanım efendi evde onlar vardı yaptım eczaneye gitmedim o an o yüzden ovulasyon testi ile arkadaşım hamile olduğunu öğrendi ovulasyon sadece yumurtlama günü çift çıkıyor çünküAy evet ovulasyonmuş digerleride oyle bence
Bende merakliyim adeti düzensiz kadınlarda yumurtlama geç oluyomus benimde adetim düzensiz bakalımbeta 5 ve uzerini evde yapilan testler gosteriyor diye biliyorum gercekten kafa karistirici bir durum olmus daha kanda cikmayan hcg kaset testlerde gorunmez cunku once kan sonra idrar.. merak ettim bizi de bilgilendirin![]()
Erken gebeliklerde hata cok oluyor hatta benimde boyle pozitif gordugum bir testim var markasi prodoctor olan dı pozitif cikarmisti. Burayada yuklemistim. Ama ovulasyon testlerinde herzaman cift cizgi cikar hamilelik ve yumurtlama varsa cift cizgilerin ikiside ayni koyulukta ve belirgin olurlar. Adetinizi bekleyin adet olmazsaniz kan verin benceBiri ovulasyon diğerleri erken gebelik testi hanım efendi evde onlar vardı yaptım eczaneye gitmedim o an o yüzden ovulasyon testi ile arkadaşım hamile olduğunu öğrendi ovulasyon sadece yumurtlama günü çift çıkıyor çünkü
Geçtiğimiz ay 3 tane kaset testte silik ama pozitif gebelik cıktı, adetim 5 gün gecikmişti( hayatımda hiç gecikme yaşamamıştım daha önce) kan verdim ve beta 0,2 cıktı, daha sonra adet oldum zaten. Yani o testlere cok güvenmeyin bence. Ayrıca daha önce de hamile olmama rağmen erken gebelik testi negatif cıkmıstı, kanda beta 300küsürdüErken gebeliklerde hata cok oluyor hatta benimde boyle pozitif gordugum bir testim var markasi prodoctor olan dı pozitif cikarmisti. Burayada yuklemistim. Ama ovulasyon testlerinde herzaman cift cizgi cikar hamilelik ve yumurtlama varsa cift cizgilerin ikiside ayni koyulukta ve belirgin olurlar. Adetinizi bekleyin adet olmazsaniz kan verin bence
Biri ovulasyon diğerleri erken gebelik testi hanım efendi evde onlar vardı yaptım eczaneye gitmedim o an o yüzden ovulasyon testi ile arkadaşım hamile olduğunu öğrendi ovulasyon sadece yumurtlama günü çift çıkıyor çünkü
gec dollenme olsa bile idrar testinde cikmamasi lazim iki testin birden bu sekilde vermesi cok garip bir gelisme var mi?Bende merakliyim adeti düzensiz kadınlarda yumurtlama geç oluyomus benimde adetim düzensiz bakalım
Geçen bir tane arkadaş yazmıştı beta vermiş 2 çıkmıştı falan ama bütün testleri pozitifti hatta doktor kese gördü falan demişti. Meğer kan testiyle ilgili bir sıkıntı olmuş betası aslında yüksekmiş hamileymiş belki sizde de öyle olmuştur başka bir yerde tekrar kan verin istersenizRegl olmama üç gün var test yaptım pozitif çıktı kanda negatif çıktı testler yanlış Sonuç verir mi belim ağrıyor aynı regl gibi kasıklarım ağrıyor belkide regl günüm geliyo ondan bilmiyorum bu testleri bugün yaptım