Test pozitif kanda negatif çıktı

beta 5 ve uzerini evde yapilan testler gosteriyor diye biliyorum gercekten kafa karistirici bir durum olmus daha kanda cikmayan hcg kaset testlerde gorunmez cunku once kan sonra idrar.. merak ettim bizi de bilgilendirin 🫢
Bende merakliyim adeti düzensiz kadınlarda yumurtlama geç oluyomus benimde adetim düzensiz
gec dollenme olsa bile idrar testinde cikmamasi lazim iki testin birden bu sekilde vermesi cok garip bir gelisme var mi?
Yok hala bı gün önce kasıklarım belim ağrıdı dün kasık bölgemde sağ taraf tek nokta ağrıdı bugün iyiyim bakalım

beta 5 ve uzerini evde yapilan testler gosteriyor diye biliyorum gercekten kafa karistirici bir durum olmus daha kanda cikmayan hcg kaset testlerde gorunmez cunku once kan sonra idrar.. merak ettim bizi de bilgilendirin 🫢
Bende merakliyim adeti düzensiz kadınlarda yumurtlama geç oluyomus benimde adetim düzensiz
Geçen bir tane arkadaş yazmıştı beta vermiş 2 çıkmıştı falan ama bütün testleri pozitifti hatta doktor kese gördü falan demişti. Meğer kan testiyle ilgili bir sıkıntı olmuş betası aslında yüksekmiş hamileymiş belki sizde de öyle olmuştur başka bir yerde tekrar kan verin isterseniz
Aynen biraz bekleyim dedik negatif olunca üzüyor insanı rabbim isteyen herkese versin

gec dollenme olsa bile idrar testinde cikmamasi lazim iki testin birden bu sekilde vermesi cok garip bir gelisme var mi?
Bı gün önce belim kasıklarım ağrıdı dün kasık bölgem sağ tarafı ağrıdı o kadar bugün rahatım

Back
X