- 3 Eylül 2025
- 10
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi thebigtouristt
-
Kan vermeyecekseniz başka bir test daha yapın b
Döngünüz kaç günÇizgi gözükmüyor gibi negatif sanki anlayamadım kan testi vermem çünkü pek ihtimal vermiyorum ama tekrar bi test alabilirim haklısınız
Ben çok silik bir çizgi görüyorum. Eğer regliniz normal değilse olabilir gerçekten.Regl oldum veya yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum kanda pıhtı yok denecek kadar az geldi normalde gelirdi. Reglim iki güne bitti ve arada lekelenme oldu yoğun kanamam olmadı. son korunmasız ilişkim ağustos 13tü üzerine regl oldum ve dün bitti ama bugün yoğun bi baş dönmesi yaşadım ve gözümün önü karardı bebe timedan test aldım çizgi var mı yok mu anlamadımEki Görüntüle 3639687
Döngüm 28 gün sürüyor normaldeDöngünüz kaç gün
Ben en iyisi yarın başka bir test daha alayım bu markada ucuz geldi bana 35 liraydı çok güvenilir mi normal fiyatlar mı böyle bilemedimBen çok silik bir çizgi görüyorum. Eğer regliniz normal değilse olabilir gerçekten.
Üstüne görme yaşadıysanız belki.yarın da tekrar böyle olursa Bence direk kan verin. Ya da bir hafta sonra kaset test. Çizgi belliBen en iyisi yarın başka bir test daha alayım bu markada ucuz geldi bana 35 liraydı çok güvenilir mi normal fiyatlar mı böyle bilemedim
Yarın ben bi daha test yapayım umarım pozitiftirÜstüne görme yaşadıysanız belki.yarın da tekrar böyle olursa Bence direk kan verin. Ya da bir hafta sonra kaset test. Çizgi belli
Benzer ümitlerle doluyuzYarın ben bi daha test yapayım umarım pozitiftirteşekkürler yanıtlarınız için
Ben de buna yanıt arıyorum
Ben de buna yanıt arıyorumüstteki dün alttaki bugün. Ama iğne etkisi olabilir diyorlar bugün 9. Gün
Cnm var gibi ama kan vermen en mantıklısıRegl oldum veya yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum kanda pıhtı yok denecek kadar az geldi normalde gelirdi. Reglim iki güne bitti ve arada lekelenme oldu yoğun kanamam olmadı. son korunmasız ilişkim ağustos 13tü üzerine regl oldum ve dün bitti ama bugün yoğun bi baş dönmesi yaşadım ve gözümün önü karardı bebe timedan test aldım çizgi var mı yok mu anlamadımEki Görüntüle 3639687
Bi daha testte belirsiz gözükürse kan vereyim, teşekkür ederimCnm var gibi ama kan vermen en mantıklısı
Guvenilir test olursa tabiki yap cnmBi daha testte belirsiz gözükürse kan vereyim, teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?