• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test pozitif mi?

meryem34_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba pazartesi akşama doğru embriyo transferi oldum o akşam ve sonraki akşamlar kasıklarımda karnımda ağrılar oldu dayanamadım transfer günü hariç 4. Gün normal kaset test yaptım 10 dk içinde silik ikinci çizgi belirdi akşamına yine yağtım yine aynı oldu 5.gün yine test yaptım daha belirgin oldu bu şekilde 5 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgi belirdi çok erken biliyorum ama dayanamıyor işte insan kan testi günüm 3 ocak bu şekil olan arkadaşlarım bakabilirler mi rica etsem şimdiden teşekkürler☺☺

Eklentiler

• 1000021931.webp
    1000021931.webp
    157,7 KB · Görüntüleme: 14
Taze transfer mı oldunuz?yani hayırlısı olsun ama 4gun çok erken değil mi?ben altıncı günde erken gebelik testiyle öğrenmiştim

Dondurulmuş bende şaşırdım valla çok okudum erken gebelik testinde zor çıkan bnde nasıl çıkıyor diye bu durumda olan var mı onuda bilmiyorum 5 testin hepside aynı olunca sormak istedim

Taze transfer mı oldunuz?yani hayırlısı olsun ama 4gun çok erken değil mi?ben altıncı günde erken gebelik testiyle öğrenmiştim
Dondurulmuş bende şaşırdım valla çok okudum erken gebelik testinde zor çıkan bnde nasıl çıkıyor diye bu durumda olan var mı onuda bilmiyorum 5 testin hepside aynı olunca sormak istedim

Arkadaşlar başka cevap verecek olan yok mu bu durumu yaşayan felan ❤

Hayırlı olsun ben 5. Gün öğreneni duydum. Testinizin markası güvenilirse pozitiftir 🤍

Ben de 4. Gün sabah testte silik çizgiyi görmüştüm. Şimdi 13 haftalık olduk 🧿 Tebrik ederimm, siz de büyük ihtimalle hamilesiniz ama tabii kan testi olmadan kesin konuşamaz kimse

Ben de 4. Gün sabah testte silik çizgiyi görmüştüm. Şimdi 13 haftalık olduk 🧿 Tebrik ederimm, siz de büyük ihtimalle hamilesiniz ama tabii kan testi olmadan kesin konuşamaz kimse
Gözümüz aydın Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin inşaAllah bende hamileyim dir daha önce bebeğimi kaybettim birde düşüğüm var bu sefer olur inşaAllah🌺🤲

Back
X