- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
- Konu Sahibi bitekAnnemolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canim hayirli olsunMerhabalar
Adetim geceli 4 gün oluyor ; bu ne demek acaba
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Hayırlı olsunMerhabalar
Cok bariz belli ki hamilesin canimmmMerhabalar
Silik mi?? KK standartlarının çok üstünde bir koyuluk buMerhabalar
Hayırlı olsun canımmm benimde böyle çıkmıştı erken gebelik olduğu için böyleymişMerhabalar
Eevt canom normal bendede oyle oluyor bende geceb ahfta yaptim umhtemelen 4 haftalik gebeyim. Hcg seviyem 2300 cikti kbaalim sende ne cikacak bilgilendirYa gerçekten mi çok şaşkınım İnanamıyorum ama hala adet olacakmış gibi ağrılarım var .. Şimdi kan testi vermeye gidiyorum ağrılar normal mi
Benim daha silikti ya senin bariz belli yani güzel sonuçlar al inşallah canımAllah trazı olsun sorBilecegim kimse yok paylasabiliyotun sorabiliyorum size Allah razı olsun Hayırlısıyla bı sonucu alsak![]()
inda gaz gibi keskin bif agri oluyor ama bugun baktim rahim ağzı yukarda yumusak gibi ve elime beyaz uzayan parlak bi damla akinti geldi .akan bir akinti yok ama elle muayene edince bugun birkackez bu sekilde akintim var yani.Boyle hic yogun cok bir akintisi olmayip da hamile olan var mi?
Hamilesin canim hayirli olsun![]()
hamilesin canım net![]()
Darisi bizlerin basina. Gozun aydin![]()
Hayırlı olsun
Cok bariz belli ki hamilesin canimmmgozun aydin. Benimde ilk boyle cikti hatta daha silikti ikinci testi yaptim daha koyu cikti ve kan testi yaptirdim suan hamileyim
![]()
Silik mi?? KK standartlarının çok üstünde bir koyuluk bu![]()
Hayırlı olsun canımmm benimde böyle çıkmıştı erken gebelik olduğu için böyleymiş❣
Eevt canom normal bendede oyle oluyor bende geceb ahfta yaptim umhtemelen 4 haftalik gebeyim. Hcg seviyem 2300 cikti kbaalim sende ne cikacak bilgilendir![]()
Benim daha silikti ya senin bariz belli yani güzel sonuçlar al inşallah canım![]()
bebiş vaaaarAllah’ım banada nasip et..
![]()
Kesinlikle öyle canım ne zaman boşverirsek o zaman herşey yoluna giriyor Allah sağlıkla kavuştursun bizleri ❣Cok cok cok tesekkur ederim Allah razı olsun Hepinizden ... Allah bebelerinizi sevmeyi nasip eder inşaallah sizlerede
Doktorla konusurken bize söylediği şey ne zaman boşverirseniz amaan deyip cok üstünde durmazsanız oluyor sizde iyiki bosvermişsiniz dedi.. Cok dusunmemeye calısmak kolay mı bılmıyorum Rabbim hayırlısını nasıp etsın ınsallah
Kesinlikle öyle canım ne zaman boşverirsek o zaman herşey yoluna giriyor Allah sağlıkla kavuştursun bizleri ❣
Canım biz pzt keseyi gördük bu pzt de kalp atışı için gidicez hayırlısıyla ❣Canım çok tebrik ederim senidebiz haberi alınca doktora gittik kese görünmez dedi Sizde durumlar ne
![]()
Siz 5 hafta içindeymiş siniz.. Çok sevindim Darısı başımaCanım biz pzt keseyi gördük bu pzt de kalp atışı için gidicez hayırlısıyla ❣
Benim göğüslerinde bişey yok canım ama alt karnımda bi şişlik var benimde dediğin gibiSiz 5 hafta içindeymiş siniz.. Çok sevindim Darısı başımabenim karnım aşırı sis .. Gaz sıkıntısı gibi Göğüslerim sanki 5 kilo kadar oldu çok hassas.. Sizinde böyle durumlar yaşandı mi