Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerde ilk 5 dakika dikkate alınıyor diye biliyorum sonrası kuruma çizgisi olabiliyor öncesinde çizgi hiç yok muyduMerhaba kizlar adetim 2 gün gecikti test yaptım 30 dk sonra bu şekilde cikti acaba hamile miyim 20 ocakta çatlatma iğnesi olmuştum şimdiden tşkler cevaplarınızı bekliyorum
Testlerde ilk 5 dakika dikkate alınıyor diye biliyorum sonrası kuruma çizgisi olabiliyor öncesinde çizgi hiç yok muydu
5 dk içinde çıktıysa pozitif, sonra çıktıysa negatif, önemi olmuyor sonra çıkan çizgilerinMerhaba kizlar adetim 2 gün gecikti test yaptım 30 dk sonra bu şekilde cikti acaba hamile miyim 20 ocakta çatlatma iğnesi olmuştum şimdiden tşkler cevaplarınızı bekliyorum
Evet alttakinde çizgi görünmüyor ustteki test pozitif sadece 30 dk sonra çıktı dediginiz için tereddüt ettim. Gecikmeniz de var aslında kan verseniz daha doğru sonuç alırsınız bebiş vardır insallah![]()
Merhaba bende 26 Ocak çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım benimde böyle çıktı sizin sonucunuz ne olduMerhaba kizlar adetim 2 gün gecikti test yaptım 30 dk sonra bu şekilde cikti acaba hamile miyim 20 ocakta çatlatma iğnesi olmuştum şimdiden tşkler cevaplarınızı bekliyorum
Ben yarını bekliyorum yarın gidip kan test vereceğim sizde kaç dakika sonra böyle cikti ?Merhaba bende 26 Ocak çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım benimde böyle çıktı sizin sonucunuz ne oldu
merhaba evet çok kücük bir çizgi var ama bu bizi pek tatmin etmez en doğrusu iki gün sonra tekrar yapman olacaktır:)Merhaba kizlar adetim 2 gün gecikti test yaptım 30 dk sonra bu şekilde cikti acaba hamile miyim 20 ocakta çatlatma iğnesi olmuştum şimdiden tşkler cevaplarınızı bekliyorum
Çok erken de olmuş olabilir aslında yarın kan vermeyi düşünüyorum ve acaba çatlatma iğnesi adet geciktirir mi?merhaba evet çok kücük bir çizgi var ama bu bizi pek tatmin etmez en doğrusu iki gün sonra tekrar yapman olacaktır:)
çatlatma iğnesi adet geciktebilir bunun yanı sıra yerleşme lekelenmesı yada kanamasıda yapabilirÇok erken de olmuş olabilir aslında yarın kan vermeyi düşünüyorum ve acaba çatlatma iğnesi adet geciktirir mi?
10 dakika sonra ama bugün yaptım negatif çıktı çok bekletmedim idrarda testi heralde ondanBen yarını bekliyorum yarın gidip kan test vereceğim sizde kaç dakika sonra böyle cikti ?
Benim hafif kanamalar başladı10 dakika sonra ama bugün yaptım negatif çıktı çok bekletmedim idrarda testi heralde ondan
Stres yapma canim ben iki gun adet gibi oldum sonrasinda gebeligi ogrenmistim bi an once kan testi verBugün hafif pembe akıntım oldu ama adet mi olacak bilmiyorum bir kaç gün daha beklemek istiyorum test için sizin oldu mu hiç akıntı
Yerleşme olabilir rengi neBenim hafif kanamalar başladıama yerleşme kanaması mı bilmiyorum
10 dakka onceBen yarını bekliyorum yarın gidip kan test vereceğim sizde kaç dakika sonra böyle cikti ?