test sonuçları negatif çıkıp hamile olan var mı?

ulten33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
164
1
46
Kayseri
arkadaşlar merhaba, ben bu ay 6 yada 7 martta adet olmam gerekiyordu genelde 26 yada 27 günebir adet oluyorum.pazrtesi gebelik testi yaptım snuç negatif salı günü kan verdim yani 8 martta ondada değer 0.100,yani oda olumsuz bugün ayın 11i ama hala adet olmadım .ara ara kasık ve müthiş bel ağrılarım var akıntım var. normalde adete yakın ağrım olmazdı. adet günü başlardı. psikolojik sanırım ama bi ümit diyorum varsa böyle deneyimleriniz nolu paylaşın . :2:

Canım sadece hamililkte salgılaln hcg hormununa bakıyor o testler, bu yuzden dogruluğu %98ler seviyesinde. Dr olan abim bana eger cift cizgi gordugu isen hamile olmamama olasılıgın YOK, ama tek cizgi gordu isen de hamile olma olasılıgın VAR demişti .
Tabi Regl geçikmesinin bin turlu nedeni olabilir, benim 15-20 gün gecikmisti bir keresinde , o dönem hamile olma olasılığımda meryem ana kadardı:) sonra regl oldum ve hiç bir rahatsızlığa da bağlanmadı bu geçikme.

merhaba
allah gönlüne göre versin inşallah . benim bi kızım var ve bu drumu yaşadım :)) ilk 15 gün negatifti sonuçlar sonra pozitif çıktı . kasık ağrısı yoktu ama arada adım atarken gülerken yadi ani hareket yaptığımda kasığıma bıcak saplanır gibi ani sancı giriyordu .

smogül çok mutlu oldum inş benımkide senınki gibi olur ama biz çocuk düşünmüoduk kpssye hazırlanıom geçen ay adetime 2 gün kala ve adetimin 7.günü ilişkiye girdik tutma ihtimali az dedim ama içimdende istedim valla arkadaşlar ozamn tutma ihtimali zor dediler ümitsiz oldum bian rabbim isteyen hiç bir anneyi üzmesin inş

Back
X