Test sonuçları

BIRISI_ISTE

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
100
18
18
Bir gün arayla yaptığım testler adetim 5 gün gecikti en son 15 temmuz adet oldum 29 günde bir görürüm ama düzensizliğin olurdu hamile olmadığım halde test yapınca silik çizgi görürdüm inanasım gelmiyo tesler yanlış gösterebilrmi

Eklentiler

• IMG_1371.webp
    112,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_1375.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 60
Aynı testi ben de dün yaptım ama benim ki daha belirgin akşam ya kan vericem ya da testi tekrarlı cam hakımızda hayırlısı inşallah hamileyisdir

Ben pazartesi hastaneye gittim doktor yumurtlamışsın dedi bana gebe olabilirsin dedi
Valla canım inşallah hamile sin benim meselem çok karışık ben 1 temuzda adrt oldum pok oluyum adetim gecikir adet dökücü kulandım adet olmayınca test yaptım silik çıktı inşallah varsa da zarar görmemiştir

Gözün aydın cnm belirtilerin varmiydi nelerdi paylasabilirmisin acaba bizle
Belirtim adeten önce sağ kasığım ağrıyodu adet günüm gelince haylada yemek yediğimde ayakta durduğumda karın ağrım arada bel başka yok inş vardır kanda görene kadar var diyemem allah isteyen herkese nasip etsin binlercekez AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…