- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım Fsh Ve Lh hormonları yüzünden öyle söyledim doktorum ikisinin Oranının 1/2 Olması lazım senin değerlerin birbirine yakın hafif Pdikistik Over Var demişti Ultrason ile de teyit ettik
fsh lh dengeli olması gerekmiyor mu canım benim de 4.53 fsh 9.03 lh dayok canım Fsh Ve Lh hormonları yüzünden öyle söyledim doktorum ikisinin Oranının 1/2 Olması lazım senin değerlerin birbirine yakın hafif Pdikistik Over Var demişti Ultrason ile de teyit ettik
fsh lh dengeli olması gerekmiyor mu canım benim de 4.53 fsh 9.03 lh da
genelde eşit olması gerekli diye biliyorum doktordan duymadım tabi genel olarak araştırdığımda bu şekilde deniyor ama bilmiyorum ki peki bu 1/2 lh mı fsh mı yüksek olan olmalıDengeli derken canim anlamadim
benim dr 1/2 oraninda olmali dedi
genelde eşit olması gerekli diye biliyorum doktordan duymadım tabi genel olarak araştırdığımda bu şekilde deniyor ama bilmiyorum ki peki bu 1/2 lh mı fsh mı yüksek olan olmalı
bilmiyodum canım peki benim fsh 4.53 lh 9.03 normal mi bu doktorum önce değerlerin normal dedi sonra bu değerler gebeliğe engel dedi ben de anlamadım diğer testlerin hepsi normalHayir cnm esitlik olcu degil arastir istersen
bence lh çok az fsh ın altına inse kistte yoksa bi problem yok gibi görünüyor doktorun ne diyo ki
Testi verdiğinizde hangi dönemdeydiniz oda önemliKizlar iyi aksamlar. Sonuclar nasil yardimci olur musunuz
zaten 2 yada 3 . günyapılıyor bu hormon testiadetin ikinci günüydü cnm B beyazmelik
Evet sonradan aklıma geldizaten 2 yada 3 . günyapılıyor bu hormon testi
Bana da geçen hafta regl öncesi kontrolde usg'de önemsiz pko var dedi doktorum, adetin 4. günü yaptırdığım test sonuçları bu şekilde;benim de tahlillerim bu sekilde doktor sadece e2 biraz düşük ama çok önemli değil değerlerin normal dedi. ama 19 aydir hamile olamadığım için bu ay da klomen verdi. klomen, coraspirin ve inofolic combi denicez bakalım bu ay