Test sonuclarima bakar misiniz

KOKUNNHUZURR

Minik mucizem‍‍‍
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
785
420
323
Denizli
Kizlar iyi aksamlar. Sonuclar nasil yardimci olur musunuz

Eklentiler

• QuickMemo+_2015-12-08-19-58-45.webp
    QuickMemo+_2015-12-08-19-58-45.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 222
yok canım Fsh Ve Lh hormonları yüzünden öyle söyledim doktorum ikisinin Oranının 1/2 Olması lazım senin değerlerin birbirine yakın hafif Pdikistik Over Var demişti Ultrason ile de teyit ettik

yok canım Fsh Ve Lh hormonları yüzünden öyle söyledim doktorum ikisinin Oranının 1/2 Olması lazım senin değerlerin birbirine yakın hafif Pdikistik Over Var demişti Ultrason ile de teyit ettik
fsh lh dengeli olması gerekmiyor mu canım benim de 4.53 fsh 9.03 lh da

bence lh çok az fsh ın altına inse kistte yoksa bi problem yok gibi görünüyor doktorun ne diyo ki

Dengeli derken canim anlamadim
benim dr 1/2 oraninda olmali dedi
genelde eşit olması gerekli diye biliyorum doktordan duymadım tabi genel olarak araştırdığımda bu şekilde deniyor ama bilmiyorum ki peki bu 1/2 lh mı fsh mı yüksek olan olmalı

Hayir cnm esitlik olcu degil arastir istersen
genelde eşit olması gerekli diye biliyorum doktordan duymadım tabi genel olarak araştırdığımda bu şekilde deniyor ama bilmiyorum ki peki bu 1/2 lh mı fsh mı yüksek olan olmalı

Hayir cnm esitlik olcu degil arastir istersen
bilmiyodum canım peki benim fsh 4.53 lh 9.03 normal mi bu doktorum önce değerlerin normal dedi sonra bu değerler gebeliğe engel dedi ben de anlamadım diğer testlerin hepsi normal

benim de tahlillerim bu sekilde doktor sadece e2 biraz düşük ama çok önemli değil değerlerin normal dedi. ama 19 aydir hamile olamadığım için bu ay da klomen verdi. klomen, coraspirin ve inofolic combi denicez bakalım bu ay

Eklentiler

• QuickMemo+_2015-12-09-13-58-45-1.webp
    QuickMemo+_2015-12-09-13-58-45-1.webp
    24 KB · Görüntüleme: 52
benim de tahlillerim bu sekilde doktor sadece e2 biraz düşük ama çok önemli değil değerlerin normal dedi. ama 19 aydir hamile olamadığım için bu ay da klomen verdi. klomen, coraspirin ve inofolic combi denicez bakalım bu ay
Bana da geçen hafta regl öncesi kontrolde usg'de önemsiz pko var dedi doktorum, adetin 4. günü yaptırdığım test sonuçları bu şekilde;

TSH 1.08 mIU/L
LH 7.43 mIU/mL
FSH 5.97 mIU/mL
Prolaktin 22.56 ng/mL
Estradiol E2 69 pg/mL

Eşimde morfoloji düşük olduğu için aşılama için klomen başladı doktorum ama sonuçlara baktığında hormon seviyelerini iyi dedi. Bir de bildiğim kadarıyla lh:fsh oranının 1:1 olması isteniyor, oranın 1 den uzaklaşması pko göstergesi deniliyor.

Back
X