Test sonuclarima bakin lutfen

Cok tesekkur ederim Allah hepimize saglikla kolaylikla nasip etsin insallahProgestron degerim tam sinirda mi? Fitil ve ignemi duzenli aliyorum ama bilemedim.
 
Hayırlı olsun ama progesteron sınırda, doktorunuz iğne filan vermedi mi? Bence garanti olsun bir tane kalçadan progesteron desteği alın.
Tesekkur ederim aslinda karindan igne & fitil kullaniyorum. Kalcadan da mi almaliyim sizce? Ben de sinirda gibi anladim . Laboratuar da testimi cok geciktirdi sikintili acaba yarin yine mi yapsam diye dusunuyorum.
 
Tesekkur ederim aslinda karindan igne & fitil kullaniyorum. Kalcadan da mi almaliyim sizce? Ben de sinirda gibi anladim . Laboratuar da testimi cok geciktirdi sikintili acaba yarin yine mi yapsam diye dusunuyorum.
Bunu doktorunuzla konuşmalısınız. Benim transfer günü 15.2 idi. Dr.uma sorduğumda transfer günü 10 üzeri yeterli bizim için demişti. Sizin şu süreçte pozitif almışken sanırım biraz kalçadan destek almalısınız, bir iğne bile çok yükseltiyor değeri.
 
Elbette doktorumla görüştüm :). Bu platformu biraz da kendimizi daha iyi hissetmek adına da kullanıyoruz eminim biliyorsunuzdur. Doktorum rakamın risk taşımadığını mevcut prosedüre devam etmemiz gerektiğini söyledi. Teşekkürler yorumunuza, laboratuvar testi gec verdiğinden yarın yineleme gibi bir düşüncedeyim. Kalçadan iğne konusunu da soracagım. Öneriniz için çok teşekkür ederim.
Cok teşekkürler sevgiler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…