- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi mirella777
-
Hayırlı olsun ama progesteron sınırda, doktorunuz iğne filan vermedi mi? Bence garanti olsun bir tane kalçadan progesteron desteği alın.Kizlar 7. Gunum test sonuclarim,
Sizce nasil? Progestron dusuk mu?
Tesekkur ederimHayırlı olsun ama progesteron sınırda, doktorunuz iğne filan vermedi mi? Bence garanti olsun bir tane kalçadan progesteron desteği alın.
Bunu doktorunuzla konuşmalısınız. Benim transfer günü 15.2 idi. Dr.uma sorduğumda transfer günü 10 üzeri yeterli bizim için demişti. Sizin şu süreçte pozitif almışken sanırım biraz kalçadan destek almalısınız, bir iğne bile çok yükseltiyor değeri.Tesekkur ederimaslinda karindan igne & fitil kullaniyorum. Kalcadan da mi almaliyim sizce? Ben de sinirda gibi anladim . Laboratuar da testimi cok geciktirdi sikintili acaba yarin yine mi yapsam diye dusunuyorum.
Tesekkurler amin inşallahGözün aydındarısı başımıza
Elbette doktorumla görüştüm :). Bu platformu biraz da kendimizi daha iyi hissetmek adına da kullanıyoruz eminim biliyorsunuzdur. Doktorum rakamın risk taşımadığını mevcut prosedüre devam etmemiz gerektiğini söyledi. Teşekkürler yorumunuza, laboratuvar testi gec verdiğinden yarın yineleme gibi bir düşüncedeyim. Kalçadan iğne konusunu da soracagım. Öneriniz için çok teşekkür ederim.Bunu doktorunuzla konuşmalısınız. Benim transfer günü 15.2 idi. Dr.uma sorduğumda transfer günü 10 üzeri yeterli bizim için demişti. Sizin şu süreçte pozitif almışken sanırım biraz kalçadan destek almalısınız, bir iğne bile çok yükseltiyor değeri.
Merhaba adetim bittikten sonra 15. Gün doktor benden progestron aldı ve 3 küsür geldi bu ne demekHayırlı olsun ama progesteron sınırda, doktorunuz iğne filan vermedi mi? Bence garanti olsun bir tane kalçadan progesteron desteği alın.