• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEST SONUCLARINA BAKARMISINIZ ACIL

alya0307

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2025
65
6
1
30
Saglik ocagindaki doktor tiroid bezlerim yavas calistigini soyledi ve hemileyim birsey olurmu acaba

Eklentiler

• 1000032978.webp
    1000032978.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000032979.webp
    1000032979.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 32
Saglik ocagindaki doktor tiroid bezlerim yavas calistigini soyledi ve hemileyim birsey olurmu acaba
Merhaba fotoğraf kalitesi düştüğü için sonuçlarının göremiyorum tiroitlerin yani t3 t4 ve tsh yazan değerleri söyler misiniz ben de hipotiroid hastasıyım ve şuan gebeyimdaha yeni bir aylık ama hamile kalmadan 6 ay öncesinde ilaç tedavisi sonrası hamile kaldım çocuk gelişimini etkilediği için hala tiroid ilacj kullanıyorum tiroid ilacı gebelikte de kullanılan bir ilac

Doktora sonuclari gosterin gerekirse tiroid ilaci baslar. Ben iki hamileligimde de kullanmistim.

Merhaba fotoğraf kalitesi düştüğü için sonuçlarının göremiyorum tiroitlerin yani t3 t4 ve tsh yazan değerleri söyler misiniz ben de hipotiroid hastasıyım ve şuan gebeyimdaha yeni bir aylık ama hamile kalmadan 6 ay öncesinde ilaç tedavisi sonrası hamile kaldım çocuk gelişimini etkilediği için hala tiroid ilacj kullanıyorum tiroid ilacı gebelikte de kullanılan bir ilac
Tsh 5,7

Değerinizin normale göre evet yüksek ama çok değil. 1.5 3 aralığı gebelik için daha iyidir endokrin ile iletişime geçin hemen ilaç başlasınlar 2 haftaya düşer merak etmeyin
Bebegime bisi olmaz demi bufun beta degerim 1490 cikti

Bebegime bisi olmaz demi bufun beta degerim 1490 cikti
Hayır ilaç kullanirsaniz bir şey olmaz ama lütfen dikkat edin olur mu hee gün aç karnına sabahtan hep aynı saatte alın ilacinizi. Başka kullandignz bir takviye veya ilac varsa da doktorunuza söyleyin ona göre ayarlama yapsınlar.cunku tiroid ilacı demir fosfor gibi şeylerle birlikte alınmıyor 4 6 saat arayla alınması gerekiyor herseyddn önemlisi stres yapmayın 🌸

Hayır ilaç kullanirsaniz bir şey olmaz ama lütfen dikkat edin olur mu hee gün aç karnına sabahtan hep aynı saatte alın ilacinizi. Başka kullandignz bir takviye veya ilac varsa da doktorunuza söyleyin ona göre ayarlama yapsınlar.cunku tiroid ilacı demir fosfor gibi şeylerle birlikte alınmıyor 4 6 saat arayla alınması gerekiyor herseyddn önemlisi stres yapmayın 🌸
Edwrim canimm doktora haftaya gidicem

Anladim canimm peki direk nere fideyim kendi dogum doktorunami yoksa tiroide bakan bolumume mi
Korkma stres yapma benim degerim 9 lardaydi seninki çok yüksek değil endokrinoloji bölümüne randevu alın gebeyim tiroid degerlerim yüksek çıkıyor ilaç için gelmiştim de direk

Back
X