Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba fotoğraf kalitesi düştüğü için sonuçlarının göremiyorum tiroitlerin yani t3 t4 ve tsh yazan değerleri söyler misiniz ben de hipotiroid hastasıyım ve şuan gebeyimdaha yeni bir aylık ama hamile kalmadan 6 ay öncesinde ilaç tedavisi sonrası hamile kaldım çocuk gelişimini etkilediği için hala tiroid ilacj kullanıyorum tiroid ilacı gebelikte de kullanılan bir ilacSaglik ocagindaki doktor tiroid bezlerim yavas calistigini soyledi ve hemileyim birsey olurmu acaba
Tsh 5,7Merhaba fotoğraf kalitesi düştüğü için sonuçlarının göremiyorum tiroitlerin yani t3 t4 ve tsh yazan değerleri söyler misiniz ben de hipotiroid hastasıyım ve şuan gebeyimdaha yeni bir aylık ama hamile kalmadan 6 ay öncesinde ilaç tedavisi sonrası hamile kaldım çocuk gelişimini etkilediği için hala tiroid ilacj kullanıyorum tiroid ilacı gebelikte de kullanılan bir ilac
Ben daha once devllet hastabesunde dusjk yaptim dpktor boyle bi dueumdan bahsetmedj acaba bebegim bundan mi dustukuDoktora sonuclari gosterin gerekirse tiroid ilaci baslar. Ben iki hamileligimde de kullanmistim.
Değerinizin normale göre evet yüksek ama çok değil. 1.5 3 aralığı gebelik için daha iyidir endokrin ile iletişime geçin hemen ilaç başlasınlar 2 haftaya düşer merak etmeyinTsh 5,7
Bebegime bisi olmaz demi bufun beta degerim 1490 ciktiDeğerinizin normale göre evet yüksek ama çok değil. 1.5 3 aralığı gebelik için daha iyidir endokrin ile iletişime geçin hemen ilaç başlasınlar 2 haftaya düşer merak etmeyin
Hayır ilaç kullanirsaniz bir şey olmaz ama lütfen dikkat edin olur mu hee gün aç karnına sabahtan hep aynı saatte alın ilacinizi. Başka kullandignz bir takviye veya ilac varsa da doktorunuza söyleyin ona göre ayarlama yapsınlar.cunku tiroid ilacı demir fosfor gibi şeylerle birlikte alınmıyor 4 6 saat arayla alınması gerekiyor herseyddn önemlisi stres yapmayınBebegime bisi olmaz demi bufun beta degerim 1490 cikti
Kaç haftalik hamilesinizBebegime bisi olmaz demi bufun beta degerim 1490 cikti
Edwrim canimm doktora haftaya gidicemHayır ilaç kullanirsaniz bir şey olmaz ama lütfen dikkat edin olur mu hee gün aç karnına sabahtan hep aynı saatte alın ilacinizi. Başka kullandignz bir takviye veya ilac varsa da doktorunuza söyleyin ona göre ayarlama yapsınlar.cunku tiroid ilacı demir fosfor gibi şeylerle birlikte alınmıyor 4 6 saat arayla alınması gerekiyor herseyddn önemlisi stres yapmayın![]()
Bende bilmiyom inan beta degeri buKaç haftalik hamilesiniz
Haftaya bırakma bence canım benim de senin gibi bir düşugum var sebebi de tiroidEdwrim canimm doktora haftaya gidicem
Anladim canimm peki direk nere fideyim kendi dogum doktorunami yoksa tiroide bakan bolumume miHaftaya bırakma bence canım benim de senin gibi bir düşugum var sebebi de tiroid
Dier sonuclarjm var cuma gunu cikcak onlari hemen alup gidicem korktum simdi inanHaftaya bırakma bence canım benim de senin gibi bir düşugum var sebebi de tiroid
Korkma stres yapma benim degerim 9 lardaydi seninki çok yüksek değil endokrinoloji bölümüne randevu alın gebeyim tiroid degerlerim yüksek çıkıyor ilaç için gelmiştim de direkAnladim canimm peki direk nere fideyim kendi dogum doktorunami yoksa tiroide bakan bolumume mi