• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Test sonucu hakkinda yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

akimel

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
835
658
358
Merhaba
1 oğlum var ve tüp bebek tedavisi ile oldu Simdi ikinci kez denemeye niyetlendik test devlet hastanesinde yaptırdı eşim ön bilgi amaçlı acaba yorumlayacak olan varmıdır

Eklentiler

• Screenshot_20200625-121525_Chrome.webp
    Screenshot_20200625-121525_Chrome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba sayiniz cok dusk yanliz hareket iyi gorunuyor. Keciboynuzu kuru sayiyi arttirmaniza yardim I olur genel olarak saglikli beslenme ve egzersiz birlikte. Belki varikosel vardir doctor ameliyat edebilir. Ha tup bbek yaptircaksaniz problem olmaz sayi ama genel olarak degerleri arttirmak fayda saglar illaki

varikosel yokmuş daha ama test ile ultrason uyuşmuyor tekrar test alalim demişler size de cok cok teşekkürler burda dikkat etmemiz gereken sayımı hareket mi acaba

Sizi üzmek istemem ama bence biraz sayısı az gibi
Olurmu öyle şey yorumlariniz kıymetli en azindan fikir ediniyorum daha önce özel de test yatırmıştık daha anlaşılır di bunu hareket kısmını anlayamadım sayı cok cok az ama vitamin de kullanıyor takviye de alıyor artış yok malesef

varikosel yokmuş daha ama test ile ultrason uyuşmuyor tekrar test alalim demişler size de cok cok teşekkürler burda dikkat etmemiz gereken sayımı hareket mi acaba
Sizin testte hareketi farkli olcmusler benim bildigim ileri ve yerinde hareket diye yaziyor bizim testte. Ama bunlarin ilerisi 32, ileri+yerinde nin 40 en az olmali yani 60 ve 80 rakamlari cok iyi gorundu bana. Morfoloji de yazilmamis sanirim ama bu deger cok etkili degil bize oyle soylediler. Sayi kesinlikle sizin yukseltmeniz gereken kisim.

Olurmu öyle şey yorumlariniz kıymetli en azindan fikir ediniyorum daha önce özel de test yatırmıştık daha anlaşılır di bunu hareket kısmını anlayamadım sayı cok cok az ama vitamin de kullanıyor takviye de alıyor artış yok malesef
[/QUOTEinşallah artar canım benim eşimde varikoswl vardı

Sizin testte hareketi farkli olcmusler benim bildigim ileri ve yerinde hareket diye yaziyor bizim testte. Ama bunlarin ilerisi 32, ileri+yerinde nin 40 en az olmali yani 60 ve 80 rakamlari cok iyi gorundu bana. Morfoloji de yazilmamis sanirim ama bu deger cok etkili degil bize oyle soylediler. Sayi kesinlikle sizin yukseltmeniz gereken kisim.
Devlet hastanesinde yaptırdı ilk kez ve bizede degisik geldi alışık olduğumuz ileri hareket 5 yıl once 0 di şimdi burda kaç onu bilemedim

Back
X