Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kan vermeye gidin acile
Hemen çıktı beş dakika sürmedi5 dakika içinde çıktıysa vardır eğer artimed vs değilse çünkü yalancı çıkarıyor o. Bir tane daha test yap derim var mı?
Ay demeee zaten elim kolum boşaldı tutmuyor şuan kolum acilde bunun için kan verebiliyor muyuzBence kan vermeye gidin acile![]()
Mide bulantım kasık ağrım var de gebelik şüphesini soruyorlar söylersin canım verirsin ben 2 dir acilde baktırıyorumAy demeee zaten elim kolum boşaldı tutmuyor şuan kolum acilde bunun için kan verebiliyor muyuz
Bence git ağrım sızım var de sonra gebelik şüpheni sorduklarında evet de var. Kanı öyle alıyorlar.Ay demeee zaten elim kolum boşaldı tutmuyor şuan kolum acilde bunun için kan verebiliyor muyuz
Sadece üç gün geciktim ondan dolayı gitsem çıkmasa üzülürüm gibi şimdi nöbetçi eczaneden bir test daha alıcam sabahta sağlık ocağına gidicem hemen inşBence git ağrım sızım var de sonra gebelik şüpheni sorduklarında evet de var. Kanı öyle alıyorlar.
Artımed miş5 dakika içinde çıktıysa vardır eğer artimed vs değilse çünkü yalancı çıkarıyor o. Bir tane daha test yap derim var mı?
Sabah ilk idrarla yaparsan kesin sonuç verir inşallah vardır belirtin varmıSadece üç gün geciktim ondan dolayı gitsem çıkmasa üzülürüm gibi şimdi nöbetçi eczaneden bir test daha alıcam sabahta sağlık ocağına gidicem hemen inş
Hayır yok ama istiyorum birazdan gidip nöbetçi eczaneden farklı marka testi alıcam birini şimdi diğerini sabah uapıcam inşSabah ilk idrarla yaparsan kesin sonuç verir inşallah vardır belirtin varmı
Sabah yaparsanız daha net sonuç alırsınızHayır yok ama istiyorum birazdan gidip nöbetçi eczaneden farklı marka testi alıcam birini şimdi diğerini sabah uapıcam inş
artimed yalancı çıkarıyor. Aldınız mı yeni bir test?Sadece üç gün geciktim ondan dolayı gitsem çıkmasa üzülürüm gibi şimdi nöbetçi eczaneden bir test daha alıcam sabahta sağlık ocağına gidicem hemen inş
Aldım uapıcam hem gece hem sabahartimed yalancı çıkarıyor. Aldınız mı yeni bir test?
Yaptin mi sonucu at mutlakaAldım uapıcam hem gece hem sabah
Var gibi marka artimed sanırım yalancı pozitif gösteriyor inşallah hamilesindir
Yaptın mıAldım uapıcam hem gece hem sabah
Hepimiz seni bekliyoruz sanirimAldım uapıcam hem gece hem sabah