- Konu Sahibi BalikEsirli
Yaa uzuldmBenim test de negatif canım. Yarın kadın doğuma gidecem gecikme sebebi için.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa uzuldmBenim test de negatif canım. Yarın kadın doğuma gidecem gecikme sebebi için.
Inşallah.Yaa uzuldmneden boyle olduki bende pazartesi gunune randevu almistim pzrtsi gidicem ins onemli bir sebep yoktur :S
Yaa belirtidemi yok bende var ama olmaynca hamilelik diye umitlenmistim ins olurum skma canini ins hastalk filan cikmazInşallah.
Pazartesiye kadar belki hasta olursun. Ben beklemeyecegimbir belirti de yok hala.
Yaa belirtidemi yok bende var ama olmaynca hamilelik diye umitlenmistim ins olurum skma canini ins hastalk filan cikmaz
Bir belirti yok hala. Bugün doktora gidecegiz. bakalım ne diyecek.
Sarfansari doktora gittnmi
Evet gittim
Alttan muane etti rahim ağzında bir yara yol temiz dedi.
Alttan vajina ultrasonla baktım yumurtalarimda bir sıkıntı görmedi. Adet sokturucu iğne yazdı. Adet gecikmemi geçen ay kullandigim agri kesicilere bagladi. Içim rahatladı bir sıkıntı yok deyince.
Umarım pazartesi günü sendede bir sıkıntı çıkmaz.
Alttan muane ederse sakin çekinme 1 dk bile surmuyor ve canın açimıyor![]()
Doktora giderken kan testini de götür polisesiGecmis olsn canm Ben demiştim ya hamile kalmadan once genel muayene icin doktora gittm diye folik asit filan verdi demistm hatta kan testi yapmsti alttanda dedgn gbi muayene etti iltihap vardi bende de iltihap icin krem verdi fitil verdi 7 gun kullandm kan tahlilim de de bise cikmadi iyi dedi yumurtalklarda iyi dedi sorun yok sadece iltihap vardi ilaclari kullandm intte Doktorada sordm kullandgn ilaclar adet geciktirmez dedi ama belirtileri var gogs sisligi filan gecikti iste( yine muayene olcamda yaknimdaki hastanede sadece erkek doktorvardı ultrasndan baktrcam busfer zaten adet yaknsa gorur orda
(
Doktora giderken kan testini de götür polisesi
Ben hamilelik testi için yaptırdığımız goturdum tekrar kan testi için beklememe gerek kalmadı ona baktı doktor.
Seninki de büyük ihtimal mevsim değişikliği ve strese dayalıdır.
Iğne yada hap veriyor adet soktucrucu için ben 1 hafta hap içmekle uğramamak için iğne tercih ettim.
Inşallah senin de iltihapin gecmistir ve başka olumsuz birşey çıkmaz.
Tabiki de bozuk ve çok idrar damlatmissiniz ondan da olabilir tekrarlayin istersenizSizce bu test bozuk mu
Eki Görüntüle 2135402
Aynı zamanda adet belirtileri de bunlar. Stres yaptığınız sürece gecikecek. Başka şeylerle ilgilenin, düşünmeyin o zaman adet olursunuz. Bugün olmam gerekiyordu diyorsunuz. Adet gecikmesi olmadan hamilelik belirtileri sayılmıyor diye biliyorum ben. Hamilelik testleri de aynı şekilde. Hatta bazı kutuların üzerinde yazıyor 2 gün,4 gün gecikince kullanılabilir diye. Gününüze göre alıp sabah idrarıyla yapın bir test daha. Daha güvenilir olur.Selam arkadaşlar;
Sorum şu ki? korunuyoruz, çocuk düşünmüyoruz şuan fakat; 1 haftadır mide bulantısı ve kasık agrısı çekiyorum, gebelik belirtisi olabiliyormuş, bugün regli olmam gerekli ama henüz olmadım belirtide yok bulantı ve kasık agrısı var sadece.....
Dun gebelık testı yaptm negatıf cıktı, olsa bısey pozitif olurdu değil mi? yada erken oldugu ıcın gorulmemıs olabılır mı? gebelik ihtimalım var mı?
hiç aklımda bebek olmadığındani psikolojik oldugunu sanmıyorum?
başına böyle bırsey gelen paylaşırsa sevinirim?