Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor ne dedi değeriniz içinEki Görüntüle 3121658 Kızlar beta 69 çıktı son adet tarihim 5 ağustos nasıl sizce
Düğünden önce adetlerim düzensizdi adetim çok ağrılı oluyordu ağrı kesici içerdim ama düğünden sonra hap içmeyi bıraktım adetim düzene girdi 2 ay içinde hep 27 oldu ovülasyon testi aldım her gün test yaptım pikten önceki gün pik olduğu gün ve sonraki günü değerlendirdim pik olduğu gün sağ kasığımda aşırı sancı vardı meselaHayırlı olsun öncelikle
Bize bu ayı nasıl değerlendirme yaptığını anlatır mısın
Ovulasyon kullandın mı ?
Değer iyi, daha yeni olduğu için düşük. Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor, kendini fazla yorma, biraz yat dinlen kese oluşup bebeği görene kadar fazla ağır iş vs yapmaEki Görüntüle 3121658 Kızlar beta 69 çıktı son adet tarihim 5 ağustos nasıl sizce
Teşekkür ederim evet zaman geçmiyor dediğiniz gibi inşallah sağlıklı büyürDeğer iyi, daha yeni olduğu için düşük. Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor, kendini fazla yorma, biraz yat dinlen kese oluşup bebeği görene kadar fazla ağır iş vs yapmaSağlık ocağında süreci mutlaka takip edin. Düzenli bir artışa ulaştığında da ve 1500 geçtiğinde de doktora gidip keseyi görebilirsin.
Her hangi bir belirti n var mıEki Görüntüle 3121658 Kızlar beta 69 çıktı son adet tarihim 5 ağustos nasıl sizce
Sadece kahverengi leke şeklinde akıntım varHer hangi bir belirti n var mı
Tebrik ederim canım yumurtlama günün ne zamandiEki Görüntüle 3121658 Kızlar beta 69 çıktı son adet tarihim 5 ağustos nasıl sizce
Tebrik ederim canım yumurtlama günün ne zamandi