Test sonucu pozitif mi?

maviisss

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
185
143
303
26
E7EACD89-BFB3-4671-B198-F51A00ECE94D.webp
Kızlar beta 69 çıktı son adet tarihim 5 ağustos nasıl sizce

E pozitif tabi, beta 69 çıkmış zaten artık kaset teste bakılmaz. ☺️ Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun öncelikle 🍀
Bize bu ayı nasıl değerlendirme yaptığını anlatır mısın
Ovulasyon kullandın mı ?

Hayırlı olsun öncelikle 🍀
Bize bu ayı nasıl değerlendirme yaptığını anlatır mısın
Ovulasyon kullandın mı ?
Düğünden önce adetlerim düzensizdi adetim çok ağrılı oluyordu ağrı kesici içerdim ama düğünden sonra hap içmeyi bıraktım adetim düzene girdi 2 ay içinde hep 27 oldu ovülasyon testi aldım her gün test yaptım pikten önceki gün pik olduğu gün ve sonraki günü değerlendirdim pik olduğu gün sağ kasığımda aşırı sancı vardı mesela

Eki Görüntüle 3121658 Kızlar beta 69 çıktı son adet tarihim 5 ağustos nasıl sizce
Değer iyi, daha yeni olduğu için düşük. Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor, kendini fazla yorma, biraz yat dinlen kese oluşup bebeği görene kadar fazla ağır iş vs yapma 😊 Sağlık ocağında süreci mutlaka takip edin. Düzenli bir artışa ulaştığında da ve 1500 geçtiğinde de doktora gidip keseyi görebilirsin.

Değer iyi, daha yeni olduğu için düşük. Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor, kendini fazla yorma, biraz yat dinlen kese oluşup bebeği görene kadar fazla ağır iş vs yapma 😊 Sağlık ocağında süreci mutlaka takip edin. Düzenli bir artışa ulaştığında da ve 1500 geçtiğinde de doktora gidip keseyi görebilirsin.
Teşekkür ederim evet zaman geçmiyor dediğiniz gibi inşallah sağlıklı büyür😊

Back
X