Test sonucu tek çizgi ama bi bakar mısınız?

merve10soydan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
2
0
1
34
Öncelikle merhabalar. Lafı uzatmadan hemen anlatmak istiyorum derdimi. Ben geçen ay ayın 3 ünde adet oldum 8inde bitti. Daha sonra ayın 11,12,13 ünde ilişkiye girdim fakat erkek arkadaşım içime boşalmadı. Korunmasız ilişkiye girdik ama içime boşalmadı. Daha sonra 17 sinde pembe bir lekelenme oldu. Sadece bir sefer. ayın 28 inde adet oldum bu ayında 2sinde bitti adetim. Şimdi ayın 11 i ve ben dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Fakat şu anda karın alt bölgemde sertlik ve kasıklarımda ağrı var. Ve ben gebelik istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hamile miyim ?
 
Allah bilir ancak anlattıklarına göre herhangi bir hamilelik söz konusu bile değil.Böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorsan daha kesin korunma yöntemleri denemelisin.
 
Allah bilir ancak anlattıklarına göre herhangi bir hamilelik söz konusu bile değil.Böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorsan daha kesin korunma yöntemleri denemelisin.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bir kaç gündür karnımda ağrı vardı acaba idrar yolları enfeksiyonu mu oldum diye düşünüyorum. Bir de stres yaptım bugünde kasıklarım ağrıdı. Korktuğum için mi bilmiyorum ama sizlere sormak istedim. Yani bu durumda hamile olma ihtimali yok mudur size göre. Kesin mi bilmiyorum kusura bakmayın inanın çok huzursuzum
 
Back
X