- 19 Ekim 2021
- 63
- 16
- 8
- Konu Sahibi Mavilimavi
-
İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğiniziBeklenen adet tarihim 1aralikti önceki gönderimde yaptığım kaset testi iletmistim kan sonucunda beta hcg 158 çıktı çok yeni dedi dr umarım her sey yolunda giderböyle düşük sonuç alan var mı aramızda
İnşallah korkuyorum birazcık yükselmez diyeİnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi
Kötüyü çağırmayın lütfen iyi düşünelim iyi olsun herşey güzel olucakİnşallah korkuyorum birazcık yükselmez diye
İnşallah hayırlı haberler alalımKötüyü çağırmayın lütfen iyi düşünelim iyi olsun herşey güzel olucak
Ben 16 ile öğrendim neden düşük olarak görüyorsunuz önemli olan deger değil iki günde bir iki kat artış olmasıBeklenen adet tarihim 1aralikti önceki gönderimde yaptığım kaset testi iletmistim kan sonucunda beta hcg 158 çıktı çok yeni dedi dr umarım her sey yolunda giderböyle düşük sonuç alan var mı aramızda
Tabii ümitsizliğe kapılmak istemiyorum gün aşırı test vereceğim sağlık ocağına sizin ki kaç günde yükseldi kese vs ne zaman görüldüBen 16 ile öğrendim neden düşük olarak görüyorsunuz önemli olan deger değil iki günde bir iki kat artış olması
Benimde 152 çıkmıştı oğlum şimdi 4 yaşındaTabii ümitsizliğe kapılmak istemiyorum gün aşırı test vereceğim sağlık ocağına sizin ki kaç günde yükseldi kese vs ne zaman görüldü
İki gün sonra 33,171,670 böyle gitti. 5+2 de keseyi gördük 6+5 de bebeği ve kalp atışını gördük.Tabii ümitsizliğe kapılmak istemiyorum gün aşırı test vereceğim sağlık ocağına sizin ki kaç günde yükseldi kese vs ne zaman görüldü
Anladım ama kahverengi leke geliyor sizce normal mi yani ne yapacağımı da bilmiyorum ilk olacakİki gün sonra 33,171,670 böyle gitti. 5+2 de keseyi gördük 6+5 de bebeği ve kalp atışını gördük.
Ne güzel hayırlı evlat olsun inşallahBenimde 152 çıkmıştı oğlum şimdi 4 yaşında
Yerlesme kanaması olabilir bolca dinlen bu süreçteAnladım ama kahverengi leke geliyor sizce normal mi yani ne yapacağımı da bilmiyorum ilk olacak
Benim adetime 7-8 gün varken sonucum 46.93 çıkmıştı hayırlı olsunBeklenen adet tarihim 1aralikti önceki gönderimde yaptığım kaset testi iletmistim kan sonucunda beta hcg 158 çıktı çok yeni dedi dr umarım her sey yolunda giderböyle düşük sonuç alan var mı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?