Test sonucu

Mavi_rella

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
369
147
23
29
Kızlar bugün transferimin 5.günü. test yaptırdım 37.75 çıktı ikiz embriyo transferi oldu. Sizce çok mu az değer?

Kızlar bugün transferimin 5.günü. test yaptırdım 37.75 çıktı ikiz embriyo transferi oldu. Sizce çok mu az değer?
Canım hayırlı olsun çok sevindim. 5. Gün için gayet güzel bir değer. 2 gün sonra tekrarla. İkiz olup olmadığını da anca kese göründüğünde anlaşılır. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canımmmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutluyum inan ki Rabbime şükürler olsun

Benim bi transferimde 7.gün 38 diğer transferimde 8.gün 18 di. İkisinde de çift embriyo transfer edildi teki tuttu. Değeriniz gayet güzel önemli olan güzel katlanması artması biliyorsunuz. Sağlıkla kucağınıza alın

Hayır degil, transfer gününü saymazsak 5.gunun akşamı 30.64le öğrendim, 7 aylık oldu bile karnımda
Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucaginiza alın inşallah
Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın Rabbim hayırlı etsin

Hayırlı olsun 12. Gün çok artmış olcak bak gör erken yaptırdın dayanamadın dimi güzel bir değer tutmuş ya tek olsun senin olsun sen ona bak canım hiç belli de olmaz daha yeni tutunma aşamasında emriyolar ikiside gelir hiç belli olmaz

Yok ya dayanamadım valla çok fenaydım çok şükür tutmuş yapmasam kendi kendimi yerdim canım napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…