Test sonucu

Umaykilinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
252
102
53
23
ilk saniyede böyle çıktı yalancı pozitif değildir dimi 5 gün gecikmem oldu

Son düzenleme:
Lamba gibi parliyor ikinci cizgi. yalanci pozitif bazen oluyor ama bukadar koyusuna ben hic denk gelmedim.. Genelde hep silik oluyor yalanci pozitifler. En garantisi kan testi ama bence hamilesiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun

Lamba gibi parliyor ikinci cizgi. yalanci pozitif bazen oluyor ama bukadar koyusuna ben hic denk gelmedim.. Genelde hep silik oluyor yalanci pozitifler. En garantisi kan testi ama bence hamilesiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun
Amin inşallah yarın kan vercem çok aşırı ağrılarım var ölüyorum sanki

Hayırlı olsun böyle yalancı pozitif olması imkansız bariz hamilesiniz. Ne gibi belirtileriniz var ne gibi bi ağrı ?
Allah razı olsun adet gecikmem olmadan önce kusmam oldu ancak o ara grip olmuştum ondan diye düşündüm 3 gün kafamı kaldıramadım şuan ise mide bulantım ve kasıklarda ağrım var adet olcak gibi alt bölgemde sızı var bugün daha da şiddetlendi ağrılarım yarın kan vercem bakalım

Çok teşekkür ederim baya koyu testiniz 400 lerin üstünde bir değer çıkması lazım sağlıcakla alın kucağınıza banada dua edermisin 2 gün kaldı regle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…