Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruduktan sonra lekeli kaldığı için o şekilde beyaz kalıyor awox test dene
ay ama biraz pembeye döndüKuruduktan sonra lekeli kaldığı için o şekilde beyaz kalıyor awox test dene
ValfastDuratest yalancı pozitif çıkarıyor.
Bu Marks kötü mü bide ilk beyaz çıktı 15 dk sonra bu koyulaştı negatiftir benceFarklı bir markayla daha deneyin akşam yarın hamilelik olabilir
Hangi marka iyi twst icinFarklı bir markayla daha deneyin akşam yarın hamilelik olabilir
Bu markayı bilmiyorum ama daha 5 gün varmış hamileyseniz bile silik çıkacaktır awox deneyin birde oda iyi diye biliyorum frely de olabilirBu Marks kötü mü bide ilk beyaz çıktı 15 dk sonra bu koyulaştı negatiftir bence
Teşekkür ederimBu markayı bilmiyorum ama daha 5 gün varmış hamileyseniz bile silik çıkacaktır awox deneyin birde oda iyi diye biliyorum frely de olabilir
Ben awox freely ve prodictor kullandım 3 gün öncesinde awox kullandım baya silikti sonra freely yaptım 5 dk da silik çizgi belirdi en son gün prodictor yaptım o daha nettiHangi marka iyi twst icin
Tatlım stres yapma geçmesini bekle adetinin tekrar yapTeşekkür ederim
Teşekkürler transfwr olucam inşallah twst yaptığımda pozitif cikarBen awox freely ve prodictor kullandım 3 gün öncesinde awox kullandım baya silikti sonra freely yaptım 5 dk da silik çizgi belirdi en son gün prodictor yaptım o daha netti
Rica ederimTeşekkür ederim
rica ederim inşallah allah gönlünüze göre versinTeşekkürler transfwr olucam inşallah twst yaptığımda pozitif cikar
Amin inşallah cümlemizinRica ederim
rica ederim inşallah allah gönlünüze göre versin