• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucu

svlkbr

65 GEL ARTIK :)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
5.929
5
156
39
İstanbul
kızlar bugun gorumcemın 10ncu gunu kanda baktırdı deger 6.78 cıktı ıkı gun snra tekrarlıckmıs testı sızce hamıleleık varmı yada böle olupta degerı yukselen varmıı acıl cvb verın nolurrrrr

bnce gebelık yok dıe tahmın edıyorum canım:(
genede tekrarlayın kan tahlılnızı hakkınızda hayırlısı olsun ınş

kızlar bugun gorumcemın 10ncu gunu kanda baktırdı deger 6.78 cıktı ıkı gun snra tekrarlıckmıs testı sızce hamıleleık varmı yada böle olupta degerı yukselen varmıı acıl cvb verın nolurrrrr

değer normalinde pozitif ama çok düşük bir değer inşallah tutunması geç olmuştur ve sonrasında yükselir dua etmek ve inanmak lazım

5n ustu pozitif olmuormu tup bebekte farklımı bılmıom tabi

olumsuz yazılar yazmak istemiyorum. ama cevap beklediğini biliyorum. 5 in üstü normal değerlerde gebelik olabilir ama tüp bebekte 10. gün daha yüksek değer beklenir. 2 günde bir değerini kontrol ettir. gebelik oluşmuş şimdi düşüyor olabilir. rabbim yardımcın olsun.

canım benimde transferin 12.günü beta hcg 10 doktorum hamilesin dedi ama herşeye hazırlıklı olmam gerekiyomuş bakalım artık kısmet

benim ikinci denememde 15.gun degerim 8 cikmisti ve negatif demisti hastane ....8 cikmasinin sebebide emriyonun 4-5 gun rahimde yasadigini gosteriyormus ,,

Back
X