Test sonucu

ipekdurak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
122
0
46
İstanbul
Kızlar bende bugün hamilelik testi yaptım.5 gündür gecikmişti zaten adetim ..ve bugün yaptım iki çizgi tam net çıktı
ama şimdi napıcam bilmiyorum açıkçasıı. önce sağlık ocağına mı gidicem.hastaneye doktora ne zaman gidicem ? tecrübelerinizi
bana yazar mısınız

merhaba canım öncelıkle hayırlı ugurlu olsun gözun aydınn
ben kendi yaptıgımı sana söylıyım canım bende evde test yaptım cizgiyi gördüm ve hemen doktora gittimm. Doktor zaten ultrasyonda bakıyo gözükmezse kan testi yapıyor. Senın adetin zaten 5 gun geçmiş muhtemelen kese ultrasyonda gözükür. Doktora gitmende fayda var hemen vıtamın vercek folık asıt onu mutlaka kullanman lazım bebeğin gelişimi için, yada düşük tehlıkesi felan varsa erkenden ilaç verıyor. Umarım güzel haberlerle dönersin doktordan

gözün aydın hayılı uğurlu olsun bebeğin ... ister sağlık ocağında ister hastanede kan testini yaptırt.. sağlık ocağındada hamilelğine dair kaydının olması senin açından iyi olur.. ultrasonda kesenin görünmesi(döllenme zamanına göree değişiyor) 6-8 hafta arasında oluyor..8.haftadan sonrada Allahm nasip derse bebğini görebilirsin...zaten doktorun seni bilgilendirir...eğer doktorunuz moralinizi bozacak herhangi bir konuşma yaparsa telaşa kapılmayın ve doktorunuzu mutlaka değiştirin.. folik asite hemen başlamanız gerekir kısıtlı zaman içindee içiliyor..inşallah hayırlı haberler alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…