test sonucu ??

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Baktim herkes test yapiyor bennde yapayim dedim :) adetim 2-3 eylul. Sizce sonuc ne arkadaslar ??

Eklentiler

• IMG_20160831_123454.webp
    IMG_20160831_123454.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 155
Yaptim ondan onda belli olmuyor. Gecen ayda negatif yaptim o zamanda belli degilde ama hamile ciktim. Tabi sonuc kimyasal geblikti :)
Kontrast yapıyorlar onu belli oluyor ama ben bilmiyorum yapmayı renkleri tersine çeviriyorlar yapabiliyorsan yap belli olur öyle varsa

Var gibi canım.Bende az önce kendi teatimi negatf grntü yaptım.İnce bi çizgi belirdi.Kendi çizgisi mi acaba.Sen negatf yapıp tekrar yükler msn ?

O kadar belirsiz ki ben bile testi ustten alttan bakinca gorebiliyorum cizgiyi. Olur oyle yapayim birde :)
Var gibi canım.Bende az önce kendi teatimi negatf grntü yaptım.İnce bi çizgi belirdi.Kendi çizgisi mi acaba.Sen negatf yapıp tekrar yükler msn ?

Seni yaniltmiyim ama cok ince bi golge varla yok gibi ama oyle bembeyaz degl bi iz var ama hayrlisi cnm

Fotoda az belli zaten . kemdim bakinca daha cabuk goruyorum ve daha belli .herseyin hayirllisi :)
Seni yaniltmiyim ama cok ince bi golge varla yok gibi ama oyle bembeyaz degl bi iz var ama hayrlisi cnm

Kızlar merhaba yeni katıldim araniza s.a.t im 17 temmuz 25 ağustosta evde test yaptım negatif 26 temmuz kanda baktirdim oda negatif dün yine kanda baktirdim sonuç 1.20 yani yine negatif sizce hamile olabilir miyim kanda cimamis olma ihtimali var mı

Hafif var gibi sanki 2 gün sonra tekrarla yada hassas testlerle dene birde cnm

Kızlar merhaba yeni katıldim araniza s.a.t im 17 temmuz 25 ağustosta evde test yaptım negatif 26 temmuz kanda baktirdim oda negatif dün yine kanda baktirdim sonuç 1.20 yani yine negatif sizce hamile olabilir miyim kanda cimamis olma ihtimali var mı
Yok olsa şimdiye çıkardı kanda bence

Adet gunu tekrarliyim o zaman :)

Back
X