Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim canım ama erken olabilir daha varmış bat a
Kontrast yapıyorlar onu belli oluyor ama ben bilmiyorum yapmayı renkleri tersine çeviriyorlar yapabiliyorsan yap belli olur öyle varsaEwd var daha telde cok belli olmuyor ama testi isiga tutunca sanki cok ince bi cizgu var gibi ama bilemedim :)
Kontrast yapıyorlar onu belli oluyor ama ben bilmiyorum yapmayı renkleri tersine çeviriyorlar yapabiliyorsan yap belli olur öyle varsa
Kimyasal dan sonra tutması kolay oluyormuş bebişin öyle diyorlar hayırlısı olsun hakkındaYaptim ondan onda belli olmuyor. Gecen ayda negatif yaptim o zamanda belli degilde ama hamile ciktim. Tabi sonuc kimyasal geblikti :)
Kimyasal dan sonra tutması kolay oluyormuş bebişin öyle diyorlar hayırlısı olsun hakkında
Var gibi canım.Bende az önce kendi teatimi negatf grntü yaptım.İnce bi çizgi belirdi.Kendi çizgisi mi acaba.Sen negatf yapıp tekrar yükler msn ?
Var gibi canım.Bende az önce kendi teatimi negatf grntü yaptım.İnce bi çizgi belirdi.Kendi çizgisi mi acaba.Sen negatf yapıp tekrar yükler msn ?
Seni yaniltmiyim ama cok ince bi golge varla yok gibi ama oyle bembeyaz degl bi iz var ama hayrlisi cnm
Yarin sabh tekrarla 1 tik daha koyulasrsa garanti vardr cnm insallahFotoda az belli zaten . kemdim bakinca daha cabuk goruyorum ve daha belli .herseyin hayirllisi :)
Hayırlısı ama ben göremedim. Daha varmış erken yani. İnsan çok isteyince çizgi varmış gibisine geliyorBaktim herkes test yapiyor bennde yapayim dedim :) adetim 2-3 eylul. Sizce sonuc ne arkadaslar ??
Yok olsa şimdiye çıkardı kanda benceKızlar merhaba yeni katıldim araniza s.a.t im 17 temmuz 25 ağustosta evde test yaptım negatif 26 temmuz kanda baktirdim oda negatif dün yine kanda baktirdim sonuç 1.20 yani yine negatif sizce hamile olabilir miyim kanda cimamis olma ihtimali var mı
Hayırlısı ama ben göremedim. Daha varmış erken yani. İnsan çok isteyince çizgi varmış gibisine geliyor