Test sonucum hakkında yardım

Canım olabilir olmayadabilir ben 55 çıktı ilk doktorum yinede var demedi bini geçti de tamam dedi . Sen yinede var gibi dikkat et ağır kaldırma hareketlerine filan

Canım olabilir olmayadabilir ben 55 çıktı ilk doktorum yinede var demedi bini geçti de tamam dedi . Sen yinede var gibi dikkat et ağır kaldırma hareketlerine filan
adetiniz kac gun gecti yada adete varmi? deger dusuk ama gec dollenmede olabilir ama rakam yinede fena degil iki gun sonra baktirin deger artmissa hamilesinizdir

Adetim 10 gün geçti. Sonra kahve rengi lekelenmelerim oldu adet sandım adetin ikinci günü tam pedim doldu sonra kesildi snr lekeleer 8 gün agrılı devam etti bizde doktora gittik süphelendik sonuc bu çuktı iki gün snr tekrarla dediler

Adetim 10 gün geçti. Sonra kahve rengi lekelenmelerim oldu adet sandım adetin ikinci günü tam pedim doldu sonra kesildi snr lekeleer 8 gün agrılı devam etti bizde doktora gittik süphelendik sonuc bu çuktı iki gün snr tekrarla dediler
yaptinmi peki test sonucun ne cikti artik belli olmustur

geçmiş olsun canım
ben 7 haftalık bebeğimi kaybettim
üzülme

Olur mu ki bi daha hep düşük hep düşük yapıyorım 5. Bu
Tatlım sıkma canını bende senin gibi 5defa düşük yaşadım. Son düşüğümde over kisti patladı ve çektiğim acılar 2 ye katlandı ama sabrettim ve vazgeçmedim. Sende sabret Allah'ın vardır bir bildiği zamanı gelmemiştir

Back
X