Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım olabilir olmayadabilir ben 55 çıktı ilk doktorum yinede var demedi bini geçti de tamam dedi . Sen yinede var gibi dikkat et ağır kaldırma hareketlerine filan
Canım olabilir olmayadabilir ben 55 çıktı ilk doktorum yinede var demedi bini geçti de tamam dedi . Sen yinede var gibi dikkat et ağır kaldırma hareketlerine filan
Adetim 10 gün geçti. Sonra kahve rengi lekelenmelerim oldu adet sandım adetin ikinci günü tam pedim doldu sonra kesildi snr lekeleer 8 gün agrılı devam etti bizde doktora gittik süphelendik sonuc bu çuktı iki gün snr tekrarla dediler
Adetim 10 gün geçti. Sonra kahve rengi lekelenmelerim oldu adet sandım adetin ikinci günü tam pedim doldu sonra kesildi snr lekeleer 8 gün agrılı devam etti bizde doktora gittik süphelendik sonuc bu çuktı iki gün snr tekrarla dediler
Tatlım sıkma canını bende senin gibi 5defa düşük yaşadım. Son düşüğümde over kisti patladı ve çektiğim acılar 2 ye katlandı ama sabrettim ve vazgeçmedim. Sende sabret Allah'ın vardır bir bildiği zamanı gelmemiştir