Test sonucum negatifmi

aysnr17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
155
70
13
Kızlar bu gün yaptırdım sonucum negatif sanırım dimi☹️☹️☹️☹️☹️☹️

Eklentiler

• 2D41719B-CF4A-4302-80A3-DB9DAA43CC54.webp
    2D41719B-CF4A-4302-80A3-DB9DAA43CC54.webp
    17 KB · Görüntüleme: 68
Adet ne zaman?

Bu gün olmam gerekiyordu aslında ama olmadım bende merak ettim bir hevesle yaptım sonuç böyle ama hiç anlamdım çok moralim bozuldu☹️☹️☹️

Geçen hafta test 0.5 çıkmıştı bu hafta 2.0 çıktı çok moralim bozuldu bu gün olmam gerekiyordu adet ama olmayınca bende bir hevesle yaptırdım moralim çok bozuldu☹️☹️☹️

Geçen hafta test 0.5 çıkmıştı bu hafta 2.0 çıktı çok moralim bozuldu bu gün olmam gerekiyordu adet ama olmayınca bende bir hevesle yaptırdım moralim çok bozuldu☹️☹️☹️
2.0 çıkmamış canım 2 den küçük çıkmış 🙁 seni çok iyi anlıyorum nasip değilmiş demek ki 🙁

Sizce tekrarlıyım mı adetim bir güb gecikti sadece ☹️
Yani gebelik olsa kanda çıkardı hadi geç döllenme falan olsa hcg düşük olsa yine çıkardı bence adeti bekleyin baktınız 2-3 gün daha gelmedi öyle tekrarlayın emin olmak adına

Olsa çıkardı canım üzülme inşallah en kısa zamanda nasip olur 🙏

Yani gebelik olsa kanda çıkardı hadi geç döllenme falan olsa hcg düşük olsa yine çıkardı bence adeti bekleyin baktınız 2-3 gün daha gelmedi öyle tekrarlayın emin olmak adına
Teşekkür ederim ☹️☹️☹️

Back
X