Bu renk değil de beyaz olan testlerden alırsan daha iyi olur .çünkü bu testin kuruma çizgisi bayağı pembe oluyor . Yarım saat biraz geç bir süre 10 dk sonrasını pek dikkate almamak gerek . Zaten ilk çizgi taşmış o da testin geçersiz olduğu anlamına geliyor yani test bozukİyi aksamlar kızlar adetim 13 gün gecikti bu akşam bir gebelik testi yaptım ilk başta cikmadi ama yarım saat sonraki sonucu aşağıda ki gibidir sizce kuruma çizgisi mi
Test bozuk gibi duruuyor hem 13 günde bir hastaneye gidip kan vermedin mi ??İyi aksamlar kızlar adetim 13 gün gecikti bu akşam bir gebelik testi yaptım ilk başta cikmadi ama yarım saat sonraki sonucu aşağıda ki gibidir sizce kuruma çizgisi mi
İlk geciktigi gün verdim bir şey cikmadi bende bunaldım artık kan vermekten çok gecikince aldım testi bir süreden sonra o heyecan gidiyor strese dönüşüyorTest bozuk gibi duruuyor hem 13 günde bir hastaneye gidip kan vermedin mi ??
İlk geciktigi gün verdim bir şey cikmadi bende bunaldım artık kan vermekten çok gecikince aldım testi bir süreden sonra o heyecan gidiyor strese dönüşüyor
Ben olsam 13 kez yapmıştımİlk geciktigi gün verdim bir şey cikmadi bende bunaldım artık kan vermekten çok gecikince aldım testi bir süreden sonra o heyecan gidiyor strese dönüşüyor
İlk bende öyleydim ama bu ay içimden hiç gelmiyorduBen olsam 13 kez yapmıştım
Bugün erken gebelik testi alıp yaoicam artık varsa vardırsabah ilk idrarla yapsaydın keşke
Testiniz bozulmuş tekrar yapın. 3 damladan fazla damlatmayın idrarıİyi aksamlar kızlar adetim 13 gün gecikti bu akşam bir gebelik testi yaptım ilk başta cikmadi ama yarım saat sonraki sonucu aşağıda ki gibidir sizce kuruma çizgisi mi
Kan verdim hamileyim çok şükürBen olsam 13 kez yapmıştım
Teşekkür ederim canım bugün kan verdim içim rahat olsun diye pozitif çıktı değer 30 du daha yeniymis gelecek hafta tekrar gel dediler çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsinCanım tekrar yapmanda yarar var ilk çizginin taşması olmuş çok bilmiyorum bu kaset testleri ama taşmaması gerekiyor diye biliyorum
Ben hiç size ümit vermiyim kan ver benim gibi için rahat etsin bide ben adetim 4 gün gecikti gittim kan verdim bir şey çıkmadı doktor bana büyük ihtimalle geç döllenme dedi umutsuzdum belirtim sadece aşırı göğüs dolgunluğu ve hassasiyeti 13 gün geçti işte bugün 14 gün kaset test yapmak istemedim acile gittim kan aldılar pozitif çıktı hatta ben inanamadimMerhaba benimde 3 gün geçiktş aynı marka test yaptım bu şekilde cıktı siyah beyaz ilk dakikalarda fazla net degildi 1 saat sonra böyle olmuştu sizce gebelik olabilrmi
Gözünüz aydın çok sevindimTeşekkür ederim canım bugün kan verdim içim rahat olsun diye pozitif çıktı değer 30 du daha yeniymis gelecek hafta tekrar gel dediler çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin
Aminnnn Allah razı olsun sizde inşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaGözünüz aydın çok sevindimAllah isteyen herkese nasip etsin İnşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?