- 16 Haziran 2023
- 211
- 273
- 23
- Konu Sahibi PozitifHanim
-
Bayağı net ya sağlıkla gelsin inşallahMerhaba arkadaşlar,
Bugün regl tarihi başlangıcım bugündü. Dayanamayıp test yaptım, ilk 3 dk'da çizgi göründü. Yine de kaset test yapayım mı?
Pazartesi günü sağlık ocağına gitsem kan testi verebilir miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Evet 1 2 saat içinde sonuç alabilirsiniz, hayırlısı olsun inşallahÖzel sağlık kuruluşlarında aynı gün test sonucu çıkıyor mu?
Aa harikaymışMaşallah baya koyu çıkmış, bence bir haftaya keseyi görürsünüz
Teşekkür ederimEvet 1 2 saat içinde sonuç alabilirsiniz, hayırlısı olsun inşallah
Belirtileriniz varmıydı birde özelde kanda gebelik öğrenmek ücretli ben gitmiştim 800 lira gibi bi oara ödemiştikMerhaba arkadaşlar,
Bugün regl tarihi başlangıcım bugündü. Dayanamayıp test yaptım, ilk 3 dk'da çizgi göründü. Yine de kaset test yapayım mı?
Pazartesi günü sağlık ocağına gitsem kan testi verebilir miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Pozitif görünüyor, sabrederim derseniz yarın kan verin yoksa özelde verin. Güzel sonuçlar gelir umarımMerhaba arkadaşlar,
Göğüste şişlik oldu sadece biraz bunun dışında olmadı. Tamamlayıcı sağlık sigortam var ona güvendi ben de, yoksa haklısınızBelirtileriniz varmıydı birde özelde kanda gebelik öğrenmek ücretli ben gitmiştim 800 lira gibi bi oara ödemiştik
Umarım, çok teşekkür ederimPozitif görünüyor, sabrederim derseniz yarın kan verin yoksa özelde verin. Güzel sonuçlar gelir umarım
Benimde özel sağlık sigortam vardı karşılamadı şok olmuştumGöğüste şişlik oldu sadece biraz bunun dışında olmadı. Tamamlayıcı sağlık sigortam var ona güvendi ben de, yoksa haklısınız
Evet evet ondan var gebelik için. Gebe kalmayı düşünüyordum çünküBenimde özel sağlık sigortam vardı karşılamadı şok olmuştumGebelik için ayrı bir poliçe yapılılıyormuş yılbaşında
Aaa süper o zamanEvet evet ondan var gebelik için. Gebe kalmayı düşünüyordum çünkü
Neyse yarını bekleyip sağlık ocağına gitmek en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?