Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi? Çok teşekkür ederim kan testi versem çıkar mı acaba?Hamilesiniz hayırlı olsun![]()
Tabiki çıkar :) bize de haber verinGerçekten mi? Çok teşekkür ederim kan testi versem çıkar mı acaba?
Hamilesiniz hayırlı olsun![]()
Çok teşekkür ederim. Daha erken gebelik olduğundan mı acaba diğer çizginin pembe olmasıTebrikler![]()
Tabiki çıkar :) bize de haber verin
Evet canımDaha erken gebelik olduğundan mı acaba diğer çizginin pembe çıkması
TebriklerAdetim 1 gün gecikti testi yaptım bu şekilde çıktı gördüğüm o pembe çizginin anlamı nedir? Tecrübeli olanlar yazabilir mi? Çok teşekkürler şimdiden.
Ay inşallah ya silik çıkınca hiç emin olamadım kan testiyle inanıcam heraldeTebrikler![]()
Ben adetin ilk günü yapmıştım silik çıkmiştı. Beta takibi yaparsanız içiniz rahatlarAy inşallah ya silik çıkınca hiç emin olamadım kan testiyle inanıcam heralde![]()
Ay inşallah ya silik çıkınca hiç emin olamadım kan testiyle inanıcam heralde![]()
Evet canım
İl dışında olduğum için sağlık ocağına gittim ama pandemiden dolayı misafir hastalara bakmadığını söyledi perşembe günü için hastaneden randevu aldımtest yaptınız mı değer kaç çıktı
Beta hcg bugün 59 çıktıHamilesiniz hayırlı olsun![]()
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahBeta hcg bugün 59 çıktı![]()