Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 4 gün hala erken gebelik testi yaptım az önce. Sonuç negatif galiba. Sanki hayal meyal 2.cizgi var gibi. Yoksa öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum. Bakabilir misiniz
Adetime 4 gün hala erken gebelik testi yaptım az önce. Sonuç negatif galiba. Sanki hayal meyal 2.cizgi var gibi. Yoksa öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum. Bakabilir misiniz
Bence de negatif. Işığa tutunca silik gözüküyor gibi ama bence arkadaki çizgi gözüküyor ışıkta. 2 gün sonra tekrarlamayi düsünüyorum. Yani adetime 2 gün kala.
Bu predictor markaydi yani ilk gebeligimde adete 3 gün kala belirgin görmüştüm. Bu yüzden bu markaya güvenmiştim ama gene umudu yitirmemek lazım inş 2 gün sonra yine sizlerle paylaşırım buradan da. Tekrar yorumlarınız icin teşekkürler