• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucuma bakar mısınız acill

Ceren Fatma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
39
1
1
20
IMG_20251112_124940.webp

Arkadaşlar reglim gecikti 6 gün ilişkim vardı ama boşalma olmadı içe 23 ekimde girdim ilişkiye belli olur mu teste eczanedeki kadına da sordum negatif bence dedi ama sizde bakınn

Tamam yapıcam yarın ama eğer test pozitif olsaydı fazla idrar dağılsada çift çizgi olurdu değil mi ya en azından ikinci çizgi silik gözükürdü
Olsaydı görünürdü muhtemelen yinede isterseniz yarın aldığınız testi erken gebelik testi alın markası predictor veya awox olsun onlar daha kesin sonuç verir geç döllenme vs varsa kaset testte görünmeyebilir belki

Olsaydı görünürdü muhtemelen yinede isterseniz yarın aldığınız testi erken gebelik testi alın markası predictor veya awox olsun onlar daha kesin sonuç verir geç döllenme vs varsa kaset testte görünmeyebilir belki
Onlar pahalı mı ona göre ayarlıyım kendimi ve benim bu elimdeki kaset testi mi fotoğraf da attığım

Ben elimdeki testi otuz beşe aldım ama o kadar pahalı değildir bence ya
Erken testler kasetlerden daha pahalı en pahalısıda predictor early hassasiyeti diğer testlere göre daha yüksek çünkü ben aldığımda da 240 250 gibi bir şeydi sanırım yada o kadar ücret vermek istemiyorsanız kasetle bir kaç gün sonra yapın zaten pozitif olduğunu zannetmiyorum

Erken testler kasetlerden daha pahalı en pahalısıda predictor early hassasiyeti diğer testlere göre daha yüksek çünkü ben aldığımda da 240 250 gibi bir şeydi sanırım yada o kadar ücret vermek istemiyorsanız kasetle bir kaç gün sonra yapın zaten pozitif olduğunu zannetmiyorum
O zaman pazartesi günü yapayım ben hem o zaman kadar adet de olurum belki stresli bir dönem geçirdim onun etkisi var bence ama ilişkim olduğu için kafaya taktım

Back
X