Test sonucuma bakar mısınız? Şaşı olacağım!!!

milena_jesenska

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
246
203
23
Kızlar merhaba. Yeni evliyim ilk korunmasız ilişki bu ay yaşandı. Özellikle hamile kalmak gibi bir isteğim yoktu olursa olmazsa olmaz diyerek korunmayı bıraktık. Reglim normalde 30-31 günde bir olur bugün tam 9 gün geçmiş bulunuyor. 4 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatif defalarca idrar testi yaptım negatif. Geç döllenme ihtimaline karşı beklemek istiyorum adet söktürücü kullanmadım.Bugün az önce yine idrar testi yaptım. sonuç böyle sizce var mı bir şeyler yoksa ben saçmalıyor muyum?

2qd7pzq.jpg

Canim idrarini fazla damlatmissin sanirsam. Leke cikmis cizgi degilse. Reglinde bayagi gecmis. Olsaydi net cizgi cikabilirdi. Ama emin olamadiysan en garantisi kan testi. Saglik ocagina yarin sabah ver hemencecik kanini. Ogleden sonra alirsin sonucunu

Bnde sası oldum saga sola cevrdm hayalet var mı bna mı ole gelio :( of

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-24-16-25-40.webp
    Screenshot_2016-02-24-16-25-40.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 123
Gebelik başlangıçı ya hamilesin testi bir hafta sonra tekrar et ya da adet olacaksın kimyasal gebelik grcirmissin bekle bir kaç gün sonra belli olur hakkında hayirlisi

Yarın kan testi mi yaptraym yoksa idrar testni tekrar mı edeyim? Ya hiç adet olcakmşm gbi his yok ne gogus agrısı ne karın agrsı ne şeker yeme istegi ne de agresflk vucudumu dnlemekten bi hal oldum kasıklarımda batma var ve belim agryo sık tuvalete gdyorum acaba pskolojk mi ki

Back
X