Test sonucuma bakar mısınız?

Bende bir hafta önce denedim negatif bat a dört gun kala yine yaptım yine negatif. Dedim belki testte görünmüyor
Hayirlisi insallah vardir aslinda erken gebelik testinde cikar ama yinede hayal kirikligi yasamamak icin biraz daha bekleyelim

Kizlar bugun sabahki negatif dedigim gebelik testi 2 3 saat sonra pozitif gosterdi ve ovulasyon testi yine koyu cizgiydi yumurtluyor muyum hamile miyim olucem meraktan reglime 6 7 gun var basina boyle bir sey gelen oldu mu:(

Kizlar bugun sabahki negatif dedigim gebelik testi 2 3 saat sonra pozitif gosterdi ve ovulasyon testi yine koyu cizgiydi yumurtluyor muyum hamile miyim olucem meraktan reglime 6 7 gun var basina boyle bir sey gelen oldu mu:KK43:
Hanimmlaar beni de gorun:110:

Boşa geçirme yumurtlayabilirsin.Zaten hcg pozitif olması için daha koyu olmalı t çizgisi.

Koyu cikmasi icin gunumum gecmesi gerekiyor diye biliyorum ama nerdeyse 1 hafta var reglime o yuzden suphelendim
O zaman regl günü yap test.Regl günü geçmesiyle ilgisi yok degerin düşük oldugu için koyu çıkmaz.Senin daha varmış bile gününe

Inşallah hamilesin. Benimde daha önce öyle oldu. Test yaptım gece on iki de ikinci çizgi yoktu. Sabah baktım vardı ve ben hamileydim. Ama düşük yaptım
Cok uzuldum canim insallah yeniden hamile kalirsin ve bebisin seninle kalir

Kan sonucum maalesef negatif insallah bir daha ki ay nasip olur

Back
X