- Konu Sahibi Merifettah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunMerhaba
Transferimin 7. Günü 3. Gün embriyosu test yaptım var mı bişeyler
Ben testin açılmamış hakimde gördüm. Umarım sonuç dilediğiniz gibi olur. Hayırlı olsunMerhaba
Evet bende göremedim zaten, orda bişey var mı yok mu anlayamadım belki ben görmek istediğim için bişey var gibiydiHayırlı olsun
Ben göremedim ama
Foto da belli olmuyor olabilir
Umarım inşallahBen testin açılmamış hakimde gördüm. Umarım sonuç dilediğiniz gibi olur. Hayırlı olsun![]()
Gordum ama umarim ilk 10 dk.da çikmişdir. Kuruma mi gerçek çizgi mi belli olmamiş. Tekrarlayin testi InsaAllah olumludurMerhaba
Ben göremedim filtre de uyguladım ama umarım vardır İnşallah olmuşturMerhaba
Ben gordum hayirlisi olsun canimMerhaba
İnşallah sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benimde koyulaşırBen gordum hayirlisi olsun canim
10. Gün vermeyi düşünüyorum kanıBence kan verin.
Umarım inşallahBen göremedim filtre de uyguladım ama umarım vardır İnşallah olmuştur![]()
O kadar çok evir çevir yaptım ki, birde 2 şişe su içtikten sonra yaptım etkisi olur mu acaba, belki sadece su çıkmıştır testteGordum ama umarim ilk 10 dk.da çikmişdir. Kuruma mi gerçek çizgi mi belli olmamiş. Tekrarlayin testi InsaAllah olumludur
SiZi biliyorum takip ediyordum, tedavi görürken hamile kalmıştınız, sizde kocaelidensiniz, bende emek hocaya yaptırdımBence kan verin.
Ben raporu Emekten alıp Eray Hoca'ya geçtim.SiZi biliyorum takip ediyordum, tedavi görürken hamile kalmıştınız, sizde kocaelidensiniz, bende emek hocaya yaptırdım
Evet hatırlıyorum, ama tüp bebek değildi sizin demiBen raporu Emekten alıp Eray Hoca'ya geçtim.![]()
2.tüpe hazırlanırken histerekopi sonrası doğal olduEvet hatırlıyorum, ama tüp bebek değildi sizin demi
İnşallah çok sağolunbence var hayırlı olsun
Amin inşallah çok sevindim2.tüpe hazırlanırken histerekopi sonrası doğal olduinşallah pozitiftir sizin sonuç da
![]()