Test sonucuma bakar mısınız?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Sizce ikinci cizgi var mı testi yorumlar mısiniz?
20220820_211045.webp

Bence var. Sabah ilk idrarla tekrarlayın daha net cıkacaktır. Şimdiden hayırlı olsun kaç gün vardı adetin ize ve belirtilerinşz neydi acaba?
Yaa heyecanlandım şimdi. Adetim 4 gün gecikti. Adete 10 günden fazla kala bel ağrısı yasadim normalde belim hic agrimaz. Bas agrisi, adet belirtileri iste göğüs hassasiyeti , şişkinlik falan. Bir de mide bulantim oldu bikac gun.

Yaa heyecanlandım şimdi. Adetim 4 gün gecikti. Adete 10 günden fazla kala bel ağrısı yasadim normalde belim hic agrimaz. Bas agrisi, adet belirtileri iste göğüs hassasiyeti , şişkinlik falan. Bir de mide bulantim oldu bikac gun.
Anladım canım hayırlı olsun testin ilk 5 dk da cıktı yaa hamilesin dediğim gibi sabah ilk idrarınla dene daha koyu cıkacaktır ❤️

Yaa teşekkür ederim inşallah ben de cok silik olunca emin olamadim benim de 4 gun gecikti. Sabah tekrarlayacagim esime öyle soyleyim diye dusundum sonra kan testine gideriz
Tebrik ederim var gibi görünüyor.♥️
Bende oğluma hamileyken bu kadar silik bir şekilde öğrenmiştim hatta çizgi 8. dakikada çıkmıştı reglim 2 gün geçtiği halde.

Yaa teşekkür ederim inşallah ben de cok silik olunca emin olamadim benim de 4 gun gecikti. Sabah tekrarlayacagim esime öyle soyleyim diye dusundum sonra kan testine gideriz
Ben eşime hep bir sürprizle söylemek istemiştim ama testi yaparken o da yanımdaydı hatta beni inanmaya inanmaya kan testine götürmüştü 14 ay sonunda mucizeyle karşılaşınca o da şaşırmıştı ☺️
İnşallah hayırlı haberler alıp sağ Salim kucağınıza alırsınız.

Ben eşime hep bir sürprizle söylemek istemiştim ama testi yaparken o da yanımdaydı hatta beni inanmaya inanmaya kan testine götürmüştü 14 ay sonunda mucizeyle karşılaşınca o da şaşırmıştı ☺️
İnşallah hayırlı haberler alıp sağ Salim kucağınıza alırsınız.
Ya ben de simdiye kadar hic bisey saklamadim saklayamıyorum da ondan :) kan testini bekleyemem heralde aslinda durabilsem kan testinden emin olduktan sonra söylemek isterdim de duramam bir de ne bileyim o heyecani birlikte yasasak daha iyi gibi. Siz de çok şansliymissiniz bebişinizle mutlu olun hep inşallah🌸

Oyyy bebis geliyor
Söyleyin bencede kan testine beraber gidersiniz biz esimle öyle yapmıştık maille gelecekti sonuç teldeydi gözü surekli 🥰

Back
X