Gebeliğe Hazırlık test sonucumu yorumlar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
Hormon testi yapilfi kizlar adetin 3. Gunu gel demisti...hicbir ilac vermedi 2 ay sonra yine gel dedi anlamadim bazi degerler kafami karistirdi siz de bakar misinzi

Eklentiler

• 20170727_172403.webp
    20170727_172403.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 150
Prolaktin biraz yüksek sanki canım bide estradiol biraz daha yüksek olsa iyi diye biliyorum ama fena değil

Hormon testi yapilfi kizlar adetin 3. Gunu gel demisti...hicbir ilac vermedi 2 ay sonra yine gel dedi anlamadim bazi degerler kafami karistirdi siz de bakar misinzi
Prolaktin icin testere disli aslan pencesi kuru yap.ayrica estradiol benim.bildigim 3.gun 50 nin altinda olmasi oneriliyor.

Prolaktin icin testere disli aslan pencesi kuru yap.ayrica estradiol benim.bildigim 3.gun 50 nin altinda olmasi oneriliyor.
Benim 3. Gun kanamam cok vardi acaba ondan olabilir mi doktoe ne ilac verdi ne de bir sey sadece 2 au sonra kontrol var dedi bir de sol overde 4 cm kist cikti..bunun icin de hix ilav vermedi..

Nasil bir sey aslan pencesi kuru.. E2 deger 3. Gun kanamam cok vardi normalde azalır gitgide ama benim ilk gun kanamam olmadi 3. Gun cok oldu anlamadim ilk dega kan testi de ona denk geldi..ondan oalbilri mi acaba..hic ilac vermedk

Nasil bir sey aslan pencesi kuru.. E2 deger 3. Gun kanamam cok vardi normalde azalır gitgide ama benim ilk gun kanamam olmadi 3. Gun cok oldu anlamadim ilk dega kan testi de ona denk geldi..ondan oalbilri mi acaba..hic ilac vermedk

Canim sana ilk tavsiyem sogan kuru (hormonlari dengeye sokuyor ara kanamalar normal icini temizliyor) adet bittikten iki gun sonra basliyosun ve ayni zamanda testere disli aslan pencesi ibrahim saracoglu sogan kuru ve ibrahim saracoglu aslan pencesi kuru yazarsan cikar yap bidahaki ay tekrar olctur adetken farki goe.

Canim sana ilk tavsiyem sogan kuru (hormonlari dengeye sokuyor ara kanamalar normal icini temizliyor) adet bittikten iki gun sonra basliyosun ve ayni zamanda testere disli aslan pencesi ibrahim saracoglu sogan kuru ve ibrahim saracoglu aslan pencesi kuru yazarsan cikar yap bidahaki ay tekrar olctur adetken farki goe.
Sogan kuru yapmistim ben o da 6 ayda bir yapiliyormus hic bir etkisi olmadi ki anlamadim 4 cm kist daha ueni cikti

Canım öncelikle prolaktin değerini düşürmek için araştırma yap, prolaktin fazla salgılandığı zaman vücut kendini hamile zannediyor ve yeni gebeliğe hazırlamıyor, bu hormon ayrıca süt gelmesini sağlayan hormon, muhtemelen doktorun da sormuştur göğüs ucundan süt geliyor mu diye

Back
X