Test sonucun pozitif insanlar negatif..

embytn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
847
543
53
Selam kızlar 4+3 hamileyim şükürler olsun. 16 sında test yaptirdim deger 125 cıktı ( 17 mart son adet günüm 17 nisandan sonra gecikmeye girecektim) bir arkadasim benim bi tanidigimin da düşüktu sonra bebegini kaybetti dedi. Hemen doktora git ya da testi tekrarla bence dedi...

Bi anda tum hevesim korkuya döndü.
Doktorumu aradim yukseliyor olmasi onemli zaten kese gormek icin cok erken dedi 28 nisan icin randevu aldim.

Acaba korkumun ustune gidip yarin ya da persembe kan versem mi?
Ya da Allah a emanet diyip 28 ini mi beklesem...

Selam kızlar 4+3 hamileyim şükürler olsun. 16 sında test yaptirdim deger 125 cıktı ( 17 mart son adet günüm 17 nisandan sonra gecikmeye girecektim) bir arkadasim benim bi tanidigimin da düşüktu sonra bebegini kaybetti dedi. Hemen doktora git ya da testi tekrarla bence dedi...

Doktorumu aradim yukseliyor olmasi onemli zaten kese gormek icin cok erken dedi 28 nisan icin randevu aldim.

insanları dinlemeyin bence herkes herkesle aynı olucak değil benimde 4.haftamda 168di bana da normale yakın demişlerdi suan cok şükür kalp atısınıda duyduk bebeğimizide gördük her şey yolunda ama içiniz rahat edecekse gene verebilirsiniz kan ♡

28 nisana kadar dikkat et takma herşeyi kafana ağzı olan konuşur boş ver... çok için rahat 2 gün sonra tekrar ver kan baktır artış var mı diye

Yarın tekrar kan verin bence en azından sağlıklı artıp artmadığını görürsünüz. Sağlıcakla kucağınıza alın ferah tutun içinizi allahın izniyle rabbim size bağışlar yavrunuzu.

Oncelıkle hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah.aynı durumu bende yaşadım ben doktorlariın tavrı yuzunden senın gıbı korku dolu iki hafta yaşadım.adet gunumde hamıle oldugumu ogrendım degerım 117 di.ertesı gun tekrar kan verdım 140 civarı bısey cıkmıstı doktor hemen dış gebelik dedi ama ortada ne ahrı var ne kanama. Güzel artmıyor bı sorun bar dedi.Ikı gunde bir kan verceksın dedı yolladı o haftayı nasıl gecırdım anlatamam delık deşik oldum resmen her seferınde ıkı kat artmadıgı için ya dış gebelık ya düşük deyip yolladı doktor tabı hepsınde aglayarak dondum eve.baska bi doktora gıttıgımde onemlı olan artması beklemen lazım dedi. Moralım bıraz duzeldı ve bıraktım kan vermeyı haftasına gıttıgımde 5000 lere cıkmıstı degerım ve kese gorundu kalp atısı dınlendı derken suan 9aylık bı bebegım var :) içini ferah tut hayırlısıysa nasibi varsa o sana gelır zaten sureklı kan vermek iyi bişey degıl hem vucudun ıcın hem psıkolojık olarak.erken ogrendıgın ıcın deger boyle olabılır.sımdı ıkıncıye hamıleyım adetım bır hafta gectı oyle kan verdım 2500 cıvarı cıktı ve kesınlıkle aynı aptallıgı yapmıcam beklıcem haftaya doktoruma gıdıcem.sende bekle derım bı sorun varsa agrı kanama vs olur onzaman tabıkı gıder gosterırsın.yanı benım tavsıyem bu.

Canım benim de ilk kan testimde 97 çıkmıştı, 4 haftalıktı. Şimdi 22. haftamdayım hiçbir sıkıntı olmaz sende de. İçini ferah tut olumsuz konuşanları dinleme sakın. Benim etrafımda da var öyle, olumsuz birşey söyleyeceklerini anladığım zaman ( kötü doğum tecrübeleri vs) "dinlemek istemiyorum her hamilelik kendine özel ve farklıdır, teşekkürler" deyip geçiyorum :)

Benim ki 72 idi düşük olduğu için tekrar yatırdım ertesi gün yükselmişti

Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Bende pazartesi kan vermistim öğrenmiştim. Şükür kanama agri sanci hic yok. Yarin vericem kan sadece, sonra doktora kadar beklicem ve kimseyi de dinlememeye karar verdim dediginiz gibi :KK12::KK12:
Şuan bende kendime dikkat ediyorum ve bedenimi dinleyerek yaşıyorum. Saglikli bir ilerleyisim oldugunu dusunuyorum.
Iyi diyelim iyi olsun :KK200:

Konuyu acmistim ama şükür ki kapatmak da nasip oldu. Bugun kan verdim 1257 olmus değerim. Guzel bir artis oldu kendi adima. Insallah bu sekilde saglikla devam ederiz ❤

Back
X