Test sonucuna göre hamile miyim?

mucver veya mucver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
306
75
28
29
Geçen ay umutlarım boşa gitti bu ay da eşim yurtdışına çıktı adetim bitti 1 gün sonra 12 günlük yurtdışana gitti geldikten sonra çok sık olmadı ilişkimiz reglimin gelmesine 2 gün var pko hastasıyım duphaston ve inofolic combi kullanıyordum doktorun verdiği ilaç pazar gğnğnden beri bir karın ağrım var bugün iş dönüşü test yaptım sonra yaptığımı unutup baktım bu geçersiz mi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20230118_231424.webp
    IMG_20230118_231424.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 214
Geçen ay umutlarım boşa gitti bu ay da eşim yurtdışına çıktı adetim bitti 1 gün sonra 12 günlük yurtdışana gitti geldikten sonra çok sık olmadı ilişkimiz reglimin gelmesine 2 gün var pko hastasıyım duphaston ve inofolic combi kullanıyordum doktorun verdiği ilaç pazar gğnğnden beri bir karın ağrım var bugün iş dönüşü test yaptım sonra yaptığımı unutup baktım bu geçersiz mi olabilir mi
Aşkım testin varsa yarın sabahtan yeniden yap at bakalım, deneme olmamış zor ama Allah büyüktür

Aşkım testin varsa yarın sabahtan yeniden yap at bakalım, deneme olmamış zor ama Allah büyüktür
Normalde gün aşırı yapıyorduk bu sefer adet bitiminden sonra 12 gün boşluk oldu ama yumurtlama dönemini yakaladık mı diyorum 🙈 sabah işe gidiyorum mecbur iş çıkışına kaldı ama uyuyamıyorum 🙈

Su tut o cizgi geçmezse hamilesin benimde aynı oldu

Adetiniz 5-6 gün surse 12 gunde oyle 17-18. Gunlerde basladiniz yni pcolu biri icin yumrtlama ve catlama donemine denk gelmis olablirsiniz. Testte baya var gibi umarim yanlış değildir. 2. Testi yapmadn emin olmak zor hatta kan kesinlik. Rabbim gonlunuze gore versin inşaallah

Evet sanırım çatlama gününü yakalamış olabilirim ama pko olduğum için tam tarih bilmiyorum ama ilaç kullanıyorum olmam gerekiyor olmadım da acaba gelir mi diyorum bugün iş çıkışı bir aksilik olmazsa gideceğim kan vermey

Bu umut beklenti cok guzel birsey insallah vardir ama bende kac kerr heveslenip yanildim uzuldim bu testler yuzunden ne heveslndirmek isterim nede uzmek isterim cok hassas bi durum biliyorum ama o cizgi net cikana kadar cok heycan yapmayin derim ne silik cizgilerle adet oldum adet zamani hormondan mi testte hata var ondanmi bilmiyorum ama silik cizgiyle olmayacagni kendimde gordum ben cok sukur iki cizgiyide gordum hamileligi tamamladim bebegim dogdu ama o surec cok stresli bilirim elinizden geldgnce bosvermeye calisin olmuyo ama cabalayin bosverince oluyomus bende yasadim gordum 1 ayda 5 test yapiyodum ne stres ama ..😊 Allah im insallah en kisa zamanda bekledgniz guzel haberi verir size 😇

Bu umut beklenti cok guzel birsey insallah vardir ama bende kac kerr heveslenip yanildim uzuldim bu testler yuzunden ne heveslndirmek isterim nede uzmek isterim cok hassas bi durum biliyorum ama o cizgi net cikana kadar cok heycan yapmayin derim ne silik cizgilerle adet oldum adet zamani hormondan mi testte hata var ondanmi bilmiyorum ama silik cizgiyle olmayacagni kendimde gordum ben cok sukur iki cizgiyide gordum hamileligi tamamladim bebegim dogdu ama o surec cok stresli bilirim elinizden geldgnce bosvermeye calisin olmuyo ama cabalayin bosverince oluyomus bende yasadim gordum 1 ayda 5 test yapiyodum ne stres ama ..😊 Allah im insallah en kisa zamanda bekledgniz guzel haberi verir size 😇
Haklısınız heveslenemiyorum bir kere benzeri yaşadım ufacık net bir nokta belirmişti 🙈

Haklısınız heveslenemiyorum bir kere benzeri yaşadım ufacık net bir nokta belirmişti 🙈
Benim silik ama belli cixgi vardi yine adet olmustum ondan sonra teste inancim kalmamisti 😊 en dandik ucuz testle ogrendim bende sonrasinda . Dahiliye ve kadin hastaliklari doktoruna gorundum kansizlik vitamn eksiklgm varmis d vitaminim cok eksikmis zor hamile kalman demisti doktor d vitamini folik asit kullandm abur cuburu birakip bom su ictim en az 3 litre sonra hormonlarim duzelmis hamile kaldim 😇 darisi saglikla basiniza insallah

Merhaba inşAllah vardır gebelik bem de duphaston ve estrofem kullaniyorum adete 4gun kala artimed marka test yaptim 1 saat sonra falan 2.çizgi seninki gibi cikti dün baska marka test yaptim tek cizgi bugün tekrar yapamadım açıkçası 2. Çizgiyi görünce umitlenmistim sevinmiştim dün hayal kırıklığı yasadim
Ayrica gebelik varsa ilaclar da zarar verirse doye de korkuyorum

Merhaba inşAllah vardır gebelik bem de duphaston ve estrofem kullaniyorum adete 4gun kala artimed marka test yaptim 1 saat sonra falan 2.çizgi seninki gibi cikti dün baska marka test yaptim tek cizgi bugün tekrar yapamadım açıkçası 2. Çizgiyi görünce umitlenmistim sevinmiştim dün hayal kırıklığı yasadim
Ayrica gebelik varsa ilaclar da zarar verirse doye de korkuyorum
O ilaçlar gebeliğin devamı için aksine duphaston tutunması için benim regl tarihim geçti bugün itibari ile 2 gün ama hala belirtim yok sonuçta hala çıkmadı

Back
X