C
cursedxangelx
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cursedxangelx
Merhaba kızlar ben 13 hafta 1 günlük hamileyim fakat bazı konularda sizlere sormak istediğim şeyler var...Benim şuan durumum müsait olmadığı için bebeğime ikili tarama testi yaptıramıyorum malesef ama doktor ense kalınlıgının gayet normal oldugunu söylemişti bana hatta şöyle yazıo NT:1.63mm acaba diyorum bu testi yaptırmayıp 3 lü tarama testinimi yaptırsam aklım çok karıştı hem ozaman eşimde iş bulmuş olur şuan işen çıktı
Birde sormak istediğm bir konu daha var doktor bana elevit ve gyne ferro sanol diye kan hapı verdi ama migdemi resmen mahvediyor içtigim zaman ve acayip halsiz oluyorum,canım yemek yemek istemiyor, karnım adet sancısı gibi yanıyor acaba bunun yerine alternatif bişi kullanan varmı yada iki güne bir mi kullansam ne yapsam şaşırdım kaldımCADIARZU

Birde sormak istediğm bir konu daha var doktor bana elevit ve gyne ferro sanol diye kan hapı verdi ama migdemi resmen mahvediyor içtigim zaman ve acayip halsiz oluyorum,canım yemek yemek istemiyor, karnım adet sancısı gibi yanıyor acaba bunun yerine alternatif bişi kullanan varmı yada iki güne bir mi kullansam ne yapsam şaşırdım kaldımCADIARZU