Test yanlış mı?

Leyloski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
156
51
48
Merhaba kızlar size kafimi karıştıran bisey sormak istiyorum. Adetim 16 gün gecikti poko var bende. 14. Gün test yaptım ikindi vakti ilkinde gölge gibiydi bıraktım Bi saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi görünüyordu. Bugün ise İnternetten sipariş ettiğim testlerden iki tane yaptım sabah çıkmadı. Belirtilerim çok yoğun eşimde bekle cumartesi acile gidersin diyor beklemek çok zor ki mecburum.. İnşallah vardır 6 senem bitiyor siz benden tecrubelisiniz diye sormak istedim şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20200714_221116.webp
    IMG_20200714_221116.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 77
ilk 10 dk icinde cizgi cikmadiysa gebelik yoktur kuruma cizgisi oluyor sonradan

En iyisi kan testi yaptırman kesinlikle.
Bu şekilde umutlanıp sonradan hamile olmadığını öğrenmek daha zor.

Bu testten daha koyu 2 testim vardı sonradan birşey olmadığını öğrendiğim için söylüyorum canım.

En iyisi kan testi yaptırman kesinlikle.
Bu şekilde umutlanıp sonradan hamile olmadığını öğrenmek daha zor.

Bu testten daha koyu 2 testim vardı sonradan birşey olmadığını öğrendiğim için söylüyorum canım.
Doğru söylüyorsun canım ben daha önce de yaşadım bu durumu ama o çok farklıydı evdeki testlerde çıkıyordu kanda ultrasonda çıkmıyordu üstüne görme yaşadım hamile değilim diyip ağır iş yaptım bide baktim bildiğin üç aylık oluşmuş bebek düşürdüm doktorlar çözemedi gebelik sayılmıyor dedi gözüm korkuyor açıkçası ya kanda çıkmazsa yine öyle olursa diye

Back
X