Merhaba akıntın pembemsi olduğu için yerleşme kanaması olabilirMerhabalar
Öncelik vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Reglime 10 gün kala pembe gibi kahverengi gibi akıntı yaşamaya başladım ve 2 3 gündür devam ediyor regl gibi değil
Akıntının başladığı gün kan testi verdim ve <2.30 çıktı yanlış olabilir mi
Yerlesme kanaması olabilir mi ,test yapmalı miyim sizce
Yeni evliyim yerleşme kanaması nasıl oluyor bilmiyorum o yüzden soruyorum
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ikimizin de olur gönlümüzden gecenMerhaba, şuan bende aynı durumdayım üç gündür lekelenmem var ve dun regl olmam gerekiyordu test yaptım negatif önce ki ayda böyle olmuştu regl olmuştum. Daha önce direk regl olurdum. Burda ki bu tarz konuların nerdeyse hepsini okudum. Kişiden kişiye çok değişiyor kiminde bizim gibi olmuş hamile kalmış kimi regl olmus sonrasında. Reglinin gecikmesini bekle test yapıp negatifi görmek üzüyor
Kan testini tekrarla 1 hafta sonraMerhabalar
Reglime 10 gün kala pembe gibi kahverengi gibi akıntı yaşamaya başladım ve 2 3 gündür devam ediyor regl gibi değil
Teşekkür ederim güzel dileğimiz içinValla ben burda herseyi gördüm adetten 3 gün önce kan verip beta hcg 1 görüp adet olup adetten sonra hamile olduğunu öğrenen coook insan gördüm şaşırmıyorum artık hersey olabiliyor hakkınızda hayirlisi olsun
Merhaba,ben de yeni öğrendim hamileliğimi.kısaca anlatayım adetim 6 gün sürdü 13. Günde sol kasığımda keskin bir ağrı ile birlikte kahverengi kanamam oldu ve 1,5 gün sürdü.bu kadar erken olmaz sanıyordum belki yumurtlama kanamasıdır dedim ama o kanamadan 1 hafta sonra bulantılarım başladı.yine bulantı bu kadar erken olmaz diyip hamile olabileceğimi düşünmedim.4 gün gecikmem olunca test yaptım ve daha ilk saniyede koyu iki çizgi çıktı hemen.muaynede doktor geç döllenme dedi ama 13. Günde yerleşme kanamasına bakılırsa erken döllenme olması gerekiyor ayrıca benim sol tarafım ağrıyordu ama sağdan çatlamış dedi.hayatımda ilk defa ara kanama yaşadım ve hamileyim.yani ille adete yakın olur kanama diye bir şey yokMerhabalar
Ayrıca adete 3 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı o kadar erken döllenme olmasına rağmen.4 gün geçince çat diye çıktı göğüslerim de adet tarihimden 1 hafta önce koltık altıma kadar acıdı şiştiMerhabalar
Benimde adetim 6 gün sürdü 18. Gün açık pembe bir kanamam oldu 1.5 gu. Sürdü yumurtlama kanamasıdir dedi herkes ama şuan adetim 2 gün gecikti sizin bu yazınızı görünce ümitlendim yarın inşallah test yapicam sonucu yazarimMerhaba,ben de yeni öğrendim hamileliğimi.kısaca anlatayım adetim 6 gün sürdü 13. Günde sol kasığımda keskin bir ağrı ile birlikte kahverengi kanamam oldu ve 1,5 gün sürdü.bu kadar erken olmaz sanıyordum belki yumurtlama kanamasıdır dedim ama o kanamadan 1 hafta sonra bulantılarım başladı.yine bulantı bu kadar erken olmaz diyip hamile olabileceğimi düşünmedim.4 gün gecikmem olunca test yaptım ve daha ilk saniyede koyu iki çizgi çıktı hemen.muaynede doktor geç döllenme dedi ama 13. Günde yerleşme kanamasına bakılırsa erken döllenme olması gerekiyor ayrıca benim sol tarafım ağrıyordu ama sağdan çatlamış dedi.hayatımda ilk defa ara kanama yaşadım ve hamileyim.yani ille adete yakın olur kanama diye bir şey yok
Merhaba,belirtiler aynı umarım sonuç da aynı olur.yaptınız mı test?Benimde adetim 6 gün sürdü 18. Gün açık pembe bir kanamam oldu 1.5 gu. Sürdü yumurtlama kanamasıdir dedi herkes ama şuan adetim 2 gün gecikti sizin bu yazınızı görünce ümitlendim yarın inşallah test yapicam sonucu yazarim
Bugün lekenme oldu ama adet gibi değil sadece çok az peçeteye silince geliyor bende anlamadım yarını beklemeyi düşünüyorum ilk defa başıma böyle birsey geldiMerhaba,belirtiler aynı umarım sonuç da aynı olur.yaptınız mı test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?