- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 31
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Adete 4 gün var test yapsam cikar mi kızlar? 6 gün kala yapmıştım negatifti kendimi durduramıyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin :)Bekle bence cnm çıkmazsa üzülüp stres yapacaksın boşuna
Yaptım valla. Negatif dayanamadımBekle bence cnm çıkmazsa üzülüp stres yapacaksın boşuna
Erken gebelik testi aldırsam çıkar miNe alakası var cnm belki geç yumurtlama oldu belli mi olur kırmızı görene kadar umut hep var![]()
Memlekete gidicem de ondan öğrenmek istiyorum bi an önceYa onlarda yanılma yaşayan çok var bekle biraz ya bişey olmaz bak az kalmış
Strese giriyosun ama boşuna cnm kan ver o zaman garanti olsunMemlekete gidicem de ondan öğrenmek istiyorum bi an önce
Haklisin şuan gidemiyorum hastaneye . Benim derdim çok ya :)) geçen adetime 11 gün kala kasik ağrısından acile gittim doktor hamilelik olabilir dedi test yaptı 0,100 çıktı. Serum falan taktılar. Eve geldim hala daha korkuyorum korona olursam diye. Inan gurbetteyim hiç çıkmıyorum. Panik atağim var . O yüzden erken test mi aldırsam eşime dedim :/Strese giriyosun ama boşuna cnm kan ver o zaman garanti olsun
Eşimi de umutlandırmak istemiyorum ama mecburum bakalım ne olacakİçin rahat edecekse aldır cnm